GALERII ⟩ Lahe tšill! Minifestival Linnavõnge meelitas kohale rohkelt musasõpru

Elu24
Copy

Laupäeval, 15. augustil toimub Tallinnas kultuuri- ja üritustepaiga LAEV õuel minifestival Linnavõnge. Vaata pilte galeriist!

Linnavõnke pikk päev ja öö on pungil suurepärast live-muusikat vaheldumisi DJ-settidega. Üles astuvad Daniel Levi koos Sander Mölderiga ehk kooslus, mis varem vaid korra lavalaudadele jõudnud.

Suve viimase avaliku ja oma päris esimese akustilise kontserdi annab NOËP. Samuti jõuavad võnkujate ette Mick Pedaja enda bändiga, post-rocki-punt I Wear* Experiment, räppar Sammalhabe koos Suurbritannia artisti Moniji’ga ning uue põlvkonna laulja-laulukirjutaja ELLIP.

DJ-settidega loovad festivalimeeleolu KIVIRAND, Andres Uibo, Kaidi Kasenõmm, Kaspar Leivo, Jaan Jaago ja Joshua Stephenz. Festival saab punkti uhke järelpeoga, mille peakangelasteks on DJ-d Heidy Purga ja Kalev Rundu.

Lisaks muusikale aitavad kaheteisttunnist festivalipäeva sisustada hoolikalt valitud food truck’ide toiduvalik, Valmiermuiža ja Nudisti ja LAEVa baaride joogipoolis, La Muu mahejäätis, Lahe Tervise massöörid, SpakleBari festivalimeik, merch ja mitmed üllatused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles