KAS TÕESTI 55?! ⟩ Elizabeth Hurley näeb bikiinides kadestusväärselt hea välja

Elu24
Copy
Elizabeth Hurley
Elizabeth Hurley Foto: Scanpix/AFP

Suurbritanniast pärit näitlejatar Elizabeth Hurley (55) tõestab uue instapildiga, et tema puhul on tegemist tõepoolest aegumatu kaunitariga!

Nimelt jagas Briti filmistaar Elizabeth Hurley Instagramis uskumatut bikiinipilti. «Järjekordne päev, järjekordsed bikiinid...» kirjutas ta pildiallkirjaks.

«Imeilus,» kiidab üks fännidest.

«Kurat küll! Hugh Grant, mida sa ometi küll mõtlesid?» kommenteeris veel teinegi, vihjates nende ammusele suhtele. Nimelt sai Hurley 90ndatelt tuntuks kui «Hugh Granti tüdruksõber».

1995. aastal sattus Grant rahvusvahelisse skandaali, kui politsei tabas Los Angeleses prostituudi Divine Browni seltskonnast. Vaatamata suurele skandaalile jäi Hurley mehele truuks. Siiski, 2000. aastal teatasid Hurley ja Grant, et nende kolmteist aastat kestnud kooselu on läbi saanud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another day.... another bikini ? @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Elizabeth Hurley on eestlastele tuntud filmidest «Võrgutav saatan» ja «Sara lahutuspaberid». Lisaks näitlemisele on Elizabeth tegelenud ka modellindusega, näiteks on ta Estée Lauderi reklaamnägu. 

Hurley on ka ärinaine, talle kuulub omanimeline ujumisrõivaste bränd.

Näitlejal on ka 18-aastane poeg Damian. Damiani isa on USA ärimees Steve Bing, kes esialgu isadust eitas. Hilisem DNA-test seda siiski kinnitas ning Bing nõustus näitlejannale maksma 1,8 miljonit naela.

Hurley poja ristiisade hulka kuuluvad Hugh Grant, David Beckham, Elton John ja Denis Leary.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles