VIDEO ⟩ Mustanahaline mees pani Londoni metroos lärmanud rassisti ühe pauguga paika (18)

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Londoni metroos karjus mees rassistlikke lauseid.
Londoni metroos karjus mees rassistlikke lauseid. Foto: Kuvatõmmis Youtube'ist

Londoni metroos jäi eelmisel laupäeval paljudele inimestele silma mees, kes ühes vagunis rassistlike lauseid karjus ja inimesi häiris. Lärmaja pani ühe löögiga paika ilmselgelt ärritunud mustanahaline mees.

«See on minu kodu ja te kõik lähete tagasi,» karjus Londoni metroos rassistlike ütlustega silma paistnud mees pealtvaatajatele, vahendas The Sun.

«Te olete minu lemmikloomad,» karjus valgenahaline mees, kes ei kandnud näomaski, temaga samas vagunis olnud mustanahalistele meestele.

Eelmise laupäeva pärastlõunal ühes keskliinil sõitvas rongis lärmanud kiilakas mees ei pidanud paljuks ka karjuda lauseid nagu «Sa oled must, oh Jumal!».

Seepeale küsis üks meest filminud naine, mida see peaks tähendama. 

«Ükski rongis viibiv inimene ei taha kuulda seda jama, mis su suust välja tuleb. Vastik,» ütles mehele teine kaasreisija. 

Rassistlike lausete silma paistnud mees jätkas aga seepeale vaguni käsipuudel kõikumist ja laulis «nad on meist väiksemad», viidates mustanahalistele meestele. 

«Rassistlik olemine pole naljaasi,» ütles üks reisijatest mehele.

Seejärel hakkas mees karjuma «vägivalla pärast», misjärel nimetas üks EDL-i saastaks viidates Inglise kaitseliidule.

«Ma ei ole koos EDL-i kõntsaga,» karjus mees vastu.

«Sa oled siis hullem kui nad,» ütles naine, mispeale vastas mees, et on jah. 

Kui rong tõusis Banki jaama, viipas lärmaja kolme mustanahalise mehe poole, kes istekohtadelt tõusid ja vagunist väljuma hakkasid. 

Lärmaja liikus meestele lähemale, mispeale virutas üks meestest talle korra rusikaga näkku. Lärmaja kukkus seepeale rongi põrandale ja jäi sinna pikali. 

Briti transpordipolitsei pressiesindaja ütles ajalehele Sun, et nad on teadlikud kahest sotsiaalmeedias leviast videost, mis näitavad 15. augustil aset leidnud juhtumit. 

Pressiesindaja sõnul uurimine jätkub ning kõigil, kellel on juhtunu kohta teavet, palutakse ühendust võtta.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles