32-aastane ameeriklane jäi veepargis liutorusse kinni ja suri (1)

Elu24
Copy
Liutorud veepargis. Pilt on illustratiivne.
Liutorud veepargis. Pilt on illustratiivne. Foto: CAITLIN O'HARA/REUTERS/Scanpix

Ööl vastu esmaspäeva leidis Ameerikas, Arizonase osariigis aset juhtum, kus 32-aastane ameeriklane jäi veepargi liutorusse kinni ja suri, vahendab azcentral.com.

Ööl vastu esmaspäeva, 17. augustil, kolmkümmend minutit pärast südaööd, kuulis Arizonase osariigis, Scottsdale'i linnatänavatel patrullinud politseinik kellegi appikarjeid. Korrakaitsjate esindaja Kevin Wattsi sõnul alustas politsei ümbruskonnas otsinguid, kuid liutoru võimendas mehe karjeid nii, et tema asukohta oli raske määrata. Mees avastati alles kella kahe ajal öösel.

Päästemeeskond jõudis sündmuskohale poole kolme ajal öösel, kuid nad pidid mehe vabastamiseks kogu liutoru lahti võtma.

Algselt päästemeeskonnaga suhelnud mees lõpetas ühel hetkel rääkimise. Kell seitse hommikul pääses päästemeeskond lõpuks mehe juurde, kes oli selleks hetkeks kahjuks juba surnud. Surma põhjus on veel selgitamisel, kuid Wattsi sõnul oli mees kinni liutoru osas, kus vett ei olnud.

Politsei andmetel oli meesterahvas veeparki sisenenud ebaseaduslikult, hüpates basseini kasutamiseks üle aia. Tundub, et pärast ujumist otsustas ta kasutada ka liutoru, kus ta aga kinni jäi ja kahjuks oma elu kaotas. 

Veepark jäi esmaspäeval suletuks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles