Tallinnas läksid kaks meest naistele kallale

Elu24
Copy
Rusikas. Pilt on illustratiivne.
Rusikas. Pilt on illustratiivne. Foto: pxhere.com

Esmaspäeval tuli politseil Tallinnas neljal korral sekkuda erinevatesse kähmlustesse ja vägivallajuhtumitesse. Kahel korral oli aga tegemist olukorraga, kus mees läks kallale naisele.

17. augustil alustati menetlust selles, et endine elukaaslane lõi 61-aastast naist rusikaga. Politseile laekus teade veel teisestki peretülist, kui F. R. Kreutzwaldi tänaval läks 32-aastane mees kallale 30-aastasele naisele ja lõi teda. Mees lahkus enne politseinike saabumist.

Esmaspäeval teatati politseile veel ka vahejuhtumist Kivila tänaval asuvas kaupluses. Nimelt lõi seal asuvas kaupluses seni tuvastamata isik 59-aastast meest. 

Lisaks sai politsei teate kallaletungist A. H. Tammsaare teel, mille käigus ründas 45-aastane mees 21-aastast meest ja lõi teda jalaga.

Ründaja peeti politseinike poolt kinni ja toimetati jaoskonda.

Möödunud nädalavahetusel aga registreeriti politsei- ja piirivalveametis 129 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine ja 49 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 31 vargust, millest kolm pandi toime eluruumidest ja  kaks sõidukitest.

Registreeriti 17 inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 20 inimest. Tabati 69 alkoholi- ja üheksa narkojoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja üks inimene. Registreeriti ka kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist, üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine ning neli piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles