Anni Rahula modellitöö kogemusest: sain kreepsu ja mõtlesin, et minust tippmodelli küll ei saa

Elu24
Copy
Anni Rahula Kaubamaja moeõhtul.
Anni Rahula Kaubamaja moeõhtul. Foto: Madis Sinivee

Kaunis jalgpallikohtunik Anni Rahula (33) meenutas Malta moenädalal aset leidnud põnevat seika, kus tal tekkis võimalus osaleda nii Euroopas kui ka Ameerikas nime tegeva disaineri moesõus.

Anni Rahula postitas Instagrami pildi, kus ta sädelevas mustas kleidis mööda moelava kõnnib. «Tuleb välja, et olen elus vist väga erinevaid asju teha ja proovida saanud...» tõdes ta taasavastatud moenädala pildi juures, meenutades ühte põnevat seika.

«Malta moenädalal valiti mind ühte show'sse, kus oma loomingut näitas nii Euroopas kui Ameerikas nime tegev moelooja... Kui muidu olid mul modellindusega seoses eranditult väga «lihtsad» kogemused, siis mäletan, et seal disainer ikka lasi fittingus (proovis, toim.) tüdrukutest üle nagu kirvega... Nii, et ikka «veekraanid» valla. Ja osad saadeti eriti teravalt teele.. seal final casting (viimane valimine, toim.) käis vist fittingu ajal vms, aga nadilt kuidagi. Mõni, kes ka show'l kõndima jäi, sai sõimu,» tõdes Rahula.

«Ma hoidsin hinge kinni, kui too disainer minuni jõudis,» meenutas Rahula närvesöövat kogemust. «Ja siis tuli: «Sina! See..» ja «Jah, korras.» ning läks edasi järgmise juurde. Ja siis ma julgesin taas hingata,» kirjeldas ta detailselt aset leidnud sündmusi.

Pärast sõud olevat disainer küll väga meeldiv kõigi vastu olnud, kuid Rahula sõnul sai ta siiski kreepsu ja mõtles pärast seda, et temast küll tippmodelli ei saa.

«Vat siis sulle «lihtsat» tööd (ei kujuta ette, et kui palju seda ette tuleb, aga mina rohkem sellist asja näinud pole), võttis Rahula põneva loo kokku.

Tagasi üles