SUUR ÜLEVAADE ⟩ Kanal 2 toob ekraanile värskeid telenägusid ning põnevaid uusi ja jätkuvaid saateid

Kanal 2
Copy

Juba augustikuu viimasel päeval läheb Kanal 2s lahti sügishooaeg, mille kuulutab avatuks taas tunni pikkune «Õhtu!» avasaade.

Praegu veel suvisel režiimil «Reporter» naaseb tavarütmi 31. augustil kell 19, et jätkata nii läbi nädala.

Samal päeval jõuab eetrisse taas tunniajane «Õhtu!», mis hakkab eetris olema argipäeviti kell 21, tuues kaasa mitmeid üllatusi, mida Eesti telemaastikul veel nähtud pole (saladuskatet kergitatakse õige pea).

«Kuldvillaku» saatejuht Eeva Esse
«Kuldvillaku» saatejuht Eeva Esse Foto: Madis Veltman

Pühapäeviti saavad Kanal 2 vaatajad taas targemaks telemängu «Kuldvillak» vaadates. Eeva Esse juhitud saade on eetris kell 19.30. Esimene saade on eetris 6. septembril.

Septembris jõuavad ekraanile mitu «Päriselu lood» sarja erisaadet, mis uurivad Eesti elu mitme nurga alt. Teisipäeval 1. septembril kell 20 on eetris saade «Vallaline Eesti», mis uurib, mis elu elavad meie maal vallalised ja kas naistel üldse on enam mehi vaja. Saatejuht on Heelia Sillamaa. 8. septembri saates «Interneti selgeltnägijad» võtab saatejuht Heelia Sillamaa ette tervendajad ja muud müstikagurud.

Marko Matvere keskkonnasaates «Jälg»
Marko Matvere keskkonnasaates «Jälg» Foto: Kristjan Teedema

Tarkusekuul jätkab Kanal 2 eetris alates 2. septembrist kolmapäeviti kell 20 keskkonnasaade «Jälg» eesotsas saatejuht Marko Matverega, mis viib televaataja uurima ümbritsevat loodust pilguga, millisega seda varem pole vaadatud. 

Laura Prits ja Hanna Martinson saates «Mis sul viga on?»
Laura Prits ja Hanna Martinson saates «Mis sul viga on?» Foto: Kanal 2

Kolmapäeval, 16. septembril kell 20.30 alustab uhiuus iganädalane meelelahutussaade «Mis sul viga on?». Uus lõbus meelelahutussaade toob ekraanile vanad head varjatud kaamera naljad. Meelelahutuskeskuses O’Learys varjatud kaameratega salvestatud humoorikas saatesarjas ei lööda risti ette millegi ees. Saatejuhid ja juhendajad sel lõbusal eksperimendil on Laura Prits ja Hanna Martinson.

Alates 5. septembrist lõbustab pere pisimaid laupäeviti kell 19.30 õpetlik ja lõbus lastesaade «Piip ja Tuut». Koos tehakse vahvaid katseid, õpitakse tähestikku ja laiendatakse laste silmaringi.

«100 erilist eestlast»
«100 erilist eestlast» Foto: Kanal 2

Kahel järjestikusel kolmapäeval, 2. ja 9. septembril näitab Kanal 2 kell 20.30 kaht esimest osa koguperesaatest «100 erilist eestlast», mille hooajal jooksevad kaamera eest läbi nii tuleneelajad, trikimehed, vibukütid, lendurid, kuulsused kui ka paljud teised huvitavad isikud. 

Ekraanile tuleb tagasi igaesmaspäevane «Kuuuurija», mis on eetris alates 7. septembrist kell 20. 

«Mida vanemad sulle ei rääkinud» saatejuht Epp Kärsin
«Mida vanemad sulle ei rääkinud» saatejuht Epp Kärsin Foto: Tairo Lutter

Suhtekoolitaja Epp Kärsini erakordselt avameelne ja julge saade «Mida vanemad sulle ei rääkinud» naaseb sel sügisel kuue säriseva episoodiga, millesse on kaasatud ka stuudiopublik. Tunnine saade saab eetris olema reedeti kell 20 ning seda alates 11. septembrist. Sügishooaja saadetes tulevad arutlemisele tulitavad teemad: peenise suurus, partnerite pikkus, kire kustumine beebi tulekuga, rasendusjärgne depressioon, rinnad, seksimängud ja porno, võrgutamine, lahkuminekud, seks ja võim. 

Teisipäeval, 15. septembril kell 20 stardib Kanal 2s tunnustatud saatejuhi Roald Johannsoni uusim rännusari «Roaldi retked Eestis». Muuhulgas rändab Roald sügishooaja saadetes Eesti-Vene piiri äärde, kulgeb matkaradadel läbi kodumaa ning võtab koguni ette kurikuulsa Rail Baltica trassi. 

Uus kuueosaline saatesari «Pöördepunkt», mis alustab 17. septembril kell 20, võtab luubi alla nende Eesti inimeste lood, kes on kogenud oma elus tõelist raputust. Kuidas käituksid sina, kui elu sind ühel ilusal päeval põlvili surub? 

«Meie aasta Indias»
«Meie aasta Indias» Foto: Kanal 2

Alates 27. septembrist näeb Kanal 2s pühapäeviti kell 20.05 Tuuli Roosma pere järjekordset reisiseiklust. 12-osaline tõsielusaade «Meie aasta Indias» viib uskumatule teekonnale läbi India, kus televaatajatele juba armastatud neljaliikmeline pere satub mitmel korral surmasuhu, visatakse öösel rongist välja ja satub väljapressijate ohvriks. Et tegu pole mingite allaandjatega, siis proovitakse kätt ka Bollywoodis.

«Pilvede all»
«Pilvede all» Foto: Raul Mee

Eesti üks menukamaid teleseriaale «Pilvede all» jätkab kanalil 30. septembril, kolmapäeviti kell 21.30. Sarja 21. hooaeg alustab sealt, kus viimane pooleli jäi ehk esimestena jõuavad eetrisse neli episoodi, mis kevadel koroonakriisi tõttu üles filmimata ja seega näitamata jäid.

Üksjagu uusi saateid jõuab ekraanile ka oktoobrikuus. Neljapäeviti kell 20 hakkab eetris olema südamlik saatesari «Hingesoojus», mis võtab mõttelise teatepulga üle armastatud «Kodutunde» saatelt. Saatejuht on Heveli Veersalu. 

Saatejuht Henri Karpov saates «Appi, tuleb Hensugusta»
Saatejuht Henri Karpov saates «Appi, tuleb Hensugusta» Foto: Konstantin Sednev

Oktoobris jõuavad televaatajate kodudesse ka kuueosaline tõsielusaade «Appi, tuleb Hensugusta!», milles juutuuberist saatejuht Hensugusta edukalt ja vähemedukalt kõiksugu ameteid proovib, ning samuti kuueosaline saatesari «Suhtevimkad», milles saatejuhid Triin Lellep ja Margus Vaher räägivad lustakas võtmes armuasjadest. 

«Suhtevimkad» saatejuhid Triin Lellep ja Margus Vaher
«Suhtevimkad» saatejuhid Triin Lellep ja Margus Vaher Foto: Remo Tõnismäe

Ekraanile jõuavad ka värskemad Eesti filmid: «Vanamehe film», «Mehed», «Salmonid», «Ükssarvik» ning «Talve».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles