SAHINAD ⟩ Hendrik Sal-Saller on juba pikemat aega uue pruudi seltskonda nautinud?

Elu24
Copy
Hendrik Sal-Saller.
Hendrik Sal-Saller. Foto: Madis Sinivee

Täna lahvatas seltskonnameedias tõeline pommuudis. Nimelt on muusik Hendrik Sal-Saller väidetavalt endale leidnud uue südamedaami, kelleks on 25-aastane Merille Madiberg.

Hendrik Sal-Saller (54) teatas 13. mail ühisavalduses abikaasa Beritiga (42), et nad on otsustanud oma 16 aastat kestnud kooselu lõpetada. 

«Anname teada, et oleme otsustanud oma 16 aastat kestnud koos- ja abielu lõpetada,» kirjutasid nad Facebookis.

«Jääme alatiseks ühiselt edasi kasvatama oma suurest armastusest sündinud poega ning arusaadavalt teeme kõik võimaliku, et teda selle otsusega kaasneva välise müra eest kaitsta. Seetõttu on see meie ainuke avalik kommentaar teemal. Aitäh mõistmast!»

Erinevad meediaväljaanded kirjutasid aga täna, et Hendrik Sal-Saller on leidnud endale uue kaasa. Väidetavalt Sal-Salleri südame võitnud brünett kaunitar Merille Madiberg ei jaga sotsiaalmeedias endast väga palju infot. Küll on aga teada, et Madiberg on päris Haljalast

Elu24-le saabunud vihje järgi on aga Sal-Saller Madibergiga kohtunud salaja juba alates eelmise aasta suvest. 

«Eelmise aasta suvel juba kohtusid erinevates hotellitubades ja jäid naise mehele vahele, kellega tal väike laps just sündis ja Saller sai peaaegu peksa. Merille on kogu aeg Sallerit püüdnud ja kontsertitel käinud. Pole mingi uudis!» põrutas anonüümse vihje saatja Elu24-le. 

Kas antud vihjel on ka tõepõhi all, jääb praegu selgusetuks, sest Elu24-l ei ole seni õnnestunud Hendrik Sal-Sallerilt ja Merille Madibergilt kommentaari saada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles