VAATA FILMI Pantvangidraama «Kogu maailma raha» – kui miljardärist vanaisa ei taha lapselapse lunaraha maksta

Kanal 2
Copy
Michelle Williams filmis «Kogu maailma raha» (All the Money in the World, 2017)
Michelle Williams filmis «Kogu maailma raha» (All the Money in the World, 2017) Foto: IMDB

VeebiTVs saab kuni 5. septembrini vaadata paljudele auhindadele kandideerinud põnevusfilmi «Kogu maailma raha» (All the Money in the World, 2017).

Tele-esilinastus! Ridley Scotti lavastatud krimipõnevik 16-aastase John Paul Getty III (Charlie Plummer) röövimisest ja tema pühendunud ema Gaili (Michelle Williams) meeleheitlikust katsest veenda tolle miljardärist vanaisa (Christopher Plummer) lunaraha maksma. Kui vanem Getty keeldub, proovib Gail panna teda meelt muutma, samas kui poja röövijad aina ettearvamatumaks ja jõhkramaks muutuvad. Gaili poja elu on kaalul ning temast ja Getty nõustajast (Mark Wahlberg) saavad ootamatud liitlased võidujooksus ajaga, mis näitab viimaks, et tõeline ja kestev väärtus on ainult armastusel, mitte rahal.

Põnev fakt filmist

John Paul Getty osas astus algselt üles Kevin Spacey, kes sattus aga seksuaalse ahistamise skandaali ning otsustati asendada teise näitlejaga. Ümber tuli filmida 22 stseeni ning asendus läks maksma 10 miljonit dollarit. 88-aastane Christopher Plummer sai rolli eest Oscari-nominatsiooni, olles vanim näitleja, kellele selline au on osaks saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles