MIS JUHTUS? ⟩ Koit Toome otsib bändi uusi pillimehi!

Elu24
Copy
Foto: Konstantin Sednev

Eestlase poolt palavalt armastatud laulja Koit Toome live-bänd on läbimas suuri muutusi. Nimelt teatab artist, et otsib endale kõrvale nii uut basskitarristi kui ka trummarit.

«Tsau! Ma looda, et olete kõik terved! Ma otsin üle kümne aasta endale bändi uusi pillimehi – kui sa oled kõva bassimees või tipptasemel trummar, siis võta julgelt minuga ühendust hiljemalt selle kolmapäeva südaööks,» sõnab Koit Toome sotsiaalmeediasse läkitatud videokuulutuses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Koit Toome Official (@koittoomeofficial) on

 «Kuhu Silver ja Mikk kadusid?» uurib üks Koit Toome jälgija, kes viitab varasemalt muusiku bändis figureerinud basskitarrist Silver Haugasele ja trummar Mikk Simsonile. Mõlemad mehed on aktiivselt Eesti muusikamaastikul tegutsenud juba aastaid ja seda mitmetes erinevates projektides. Simsonit teatakse kõige enam ehk kunagisest alternatiivrokibändist Aides ja elektroonilise muusika kollektiivist I Wear* Experiment. Silver Haugas on olnud basskitarrist bändides Mushy ja Epordwerk ning musitseerinud mitmete tuntud artistidega nagu Maarja-Liis Ilus, Ott Lepland, Getter Jaani, Karl-Erik Taukar ja Elina Born.

Lisaks Simsonile ja Haugasele kuulub Koit Toome live-bändi ka kitarrist Jorma Puusaag. Kuna Koit kitarristi hetkel ei otsi, siis võib eeldada, et Puusaag bändist ei lahku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles