Mai Palling abiellus miljonär Margus Kangroga!

Elu24
Copy
Mai Kangro (varem Mai Palling).
Mai Kangro (varem Mai Palling). Foto: Dmitri Kotjuh

Teleajakirjanik Mai Palling (33) on abiellunud ärimehe ja miljonär Margus Kangroga (46) ning võtnud endale uue perekonnanime. 

Teleajakirjanik Mai Palling on muutnud Facebookis oma nime Mai Kangroks. Abieluregistri põhjal selgub, et Mai abiellus suurärimehe Margus Kangroga juba 9. juunil. Registrikaardi põhjal selgub, et samal päeval tegi abielupaar ka varalahususe sissekande. 

Mai Palling (33) lahutas eelmisel suvel endise riigikogulase Kalle Pallinguga (35) abielu. Umbes nädal aega hiljem selgus, et Mai on uues suhtes Viru Keemia Grupi ühe omaniku Kangroga. Samuti kuulub ta ka osaühingu METOPLAST juhatusse.

Elu24 võttis toona ka Maiga ühendust ning uuris, kas jutud uue suhte kohta peavad paika. «Ei kommenteeri seda teemat,» jäi ta napisõnaliseks. «Oma eraelu ei kommenteeri ma üldse.»

Mai on Facebookis ära vahetanud oma perekonnanime.
Mai on Facebookis ära vahetanud oma perekonnanime. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Mais vahendas Elu24, et Mai ja Margus said ka ühise lapse.

Teleajakirjanik ja laulja Mai Leemet abiellus 2012. aastal poliitik Kalle Pallinguga ja võttis tema nime. Nende poeg Paul sündis 2011. aastal. Palling on pärast lahutust juba mõnda aega olnud suhtes ehtekunstnik Birgit Skolimowskiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles