VIDEO ⟩ Liis Lemsalu avaldas provokatiivse pealkirjaga videosingli «Halb või hea» (3)

Elu24
Copy
Liis Lemsalu avaldas uue videosingli.
Liis Lemsalu avaldas uue videosingli. Foto: Martin Dremljuga

Võluv lauljatar Liis Lemsalu andis täna välja uue provokatiivse pealkirjaga videosingli «Halb või hea». Loost on aga seni rohkem furoori tekitanud meelad kaadrid, mida lauljatar ühismeedias jaganud on. 

Lauljatar Liis Lemsalu uus provokatiivse pealkirjaga singel «Halb või hea» räägib sellest, kuidas me ei saa kunagi olla kindlad, kas mingi situatsioon on ainult halb või hea. «Elul on komme anda vastuseid kerge viivitusega ja asjad ei ole alati vaid mustvalged,» avab Liis enda kirjutatud teksti tagamaid.

Lugu sai alguse, kui lauljatar aasta alguses kodus kitarri mängides erinevaid viise katsetas. Kui õige tunne käes, ühendus ta Amstrerdami kolleegi produtsendist laulukirjutaja Clifford Goiloga, kes oli ka Liisi eelmise aasta hiti «Tähed me jalge all» kaasautor.

Peagi kohtuti Amsterdamis stuudios, kus meeleolu ja klapp oli nii hea, et lugu valmis kiiresti ning sõnad lausa kahe tunniga.

«See on minu jaoks kindlasti sõnade kirjutamise rekordkiirus,» on Liis õnnelik.

«See on kõige võimalikumal orgaanilisel viisil sündinud imeline pala ning ma ei jõua ära oodata, et kõik saaksid seda kuulda. Loodan, et inimesed samastuvad Liisi lüürika ja meie kauni meloodiaga,» jagas Clifford Liisi suunas kiidusõnu. 

Loo sooja suvise olemisega videos on palju loodust, hobuseid ning kauboi kaabusid. Video võtteks oli vaid üks päev, mis sobis kõigi graafikutega ja tuli loota, et tuleb õige välivõttele sobilik ilm. Hommikul oli taevas veel tumehall ja sajune, lõunast hakkas selginema ja õhtusteks võteteks nagu tellitult loojuv päike. 

«Uskumatu, et kõik plaanitu sai tehtud, ja see pikk 15-tunnine päev oli nii tempokas, et tundus kestvat vaid mõned hetked. Meil oli suurepärane hästi toimiv väike tiim ja imearmas valge hobune Happy, kes aitas meie video unistused täide viia,» rõõmustas Liis. 

Vaata palju kõneainet tekitanud videost, kas Liis võttis end paljaks või mitte. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles