Kiirabiarstide poolt surnuks tunnistatud naine oli matusebüroosse jõudes elus (2)

Elu24
Copy
Pere hakkas juba 20-aastase naise matuseid korraldama ja kirstu valima, kui selgus, et naine oli tegelikult elus. Pilt on illustreeriv
Pere hakkas juba 20-aastase naise matuseid korraldama ja kirstu valima, kui selgus, et naine oli tegelikult elus. Pilt on illustreeriv Foto: Arne Trautmann/PantherMedia / Arne Trautmann/Scanpix

USAs kuulutati pühapäeva varahommikul üks 20-aastane infarkti saanud naine surnuks. Detroiti matusebüroo töötajad, kelle juurde väidetavalt surnu viidi, avastasid aga, et teade noore naise surmast oli liialdus. 

Michiganis Southfieldis kuulutati pühapäeva varahommikul surnuks üks 20-aastane naine, kes sai infarkti, vahendas US Today.

Fakt, et naine oli tegelikult elus, selgus alles pärast sedas, kui ta viidi mitu tundi hiljem Detroitis asuvasse matusebüroosse, mille töötajad avastasid, et nendeni jõudnud väidetavalt surnud naine hingas.

Southfieldi ametnikud üritasid veel samal õhtul viga parandada edastades linna tuletõrjeülema nimel teate pealkirjaga «Surma ekslik kuulutamine».

Southfieldi tuletõrjeosakonna teatel vastasid parameedikud hädaabikõnele, kus teatati naisest, kes ei hinga. Kohale läinud parameedikud üritasid naist mõnda aega elustada tehes talle kunstlikku hingamist.

Pool tundi hiljem jõuti aga pärast edutut elustamiskatset järeldusele, et naine on tõenäoliselt surnud. 

Seepeale võtsid meedikud ühendust lähedal asuva Oaklandi maakonna meditsiinilise läbivaatuse bürooga, kes kuulutas naise surnuks.

Lõpuks anti naise surnukeha üle perele, et need saaksid hakata matuseid korraldama.  

Detroiti matusebüroo töötaja James H. Cole kinnitas, et võtsid mitu tundi pärast juhtunut naise surnukeha vastu.

Ootamatult märkasid aga büroo töötajad, et väidetavalt surnud naise rindkere tõusis ja langes hingamise rütmis. Oli selge, et naine oli elus ja hingas. 

Matusebüroost toimetati naine haiglasse ravile. 

«Meie mõtted ja palved on selle noore naise ja tema perega. Soovime neile kõike head,» teatas matusebüroo. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles