KAADRI TAGA ⟩ Vaata, kuidas sündis Grete Paia ja Pluuto muusikavideo, mida avalikkus pole veel näinud

Elu24
Copy

Grete Paia ja Pluuto esinevad 3. septembril EFTA 2020 galal oma uue looga «Johnny Bravo», kus nad astuvad üles spetsiaalse lavasõuga. Vaata galeriist, mis toimus video filmimise telgitagustes. 

Grete Paia sõnul on koostöö Pluutoga sujunud algusest peale väga hästi ning idee sai alguse väga ootamatult.

«Viibisin eelmise aasta suvel Ibizal ning basseini ääres muusikat kuulates tabasin end mõttelt, et tahaksin Pluutoga midagi lahedat koos teha. Kuna ma temaga polnud varem kordagi kokku puutunud, pöördusin ühe oma tuttava poole, kes andis mulle Pluuto numbri ja nii ma talle sealt basseini äärest helistasingi ja oma ideedest rääkisin,» kirjeldas Paia.

Töö loo kallal algas juba 2019. aasta sügisel ning meeskonnaga ühinesid Gevin Niglas ja Karl Killing.

«Mis seal salata, oleme kõik väga ootusärevil, kuna tegelikult pidi «Johnny Bravo» ilmavalgust nägema juba kevadel 2. aprillil, kuid tollal tuli koroonakriisi tõttu kahjuks plaanid ümber mängida. Seda enam on meil ülimalt hea meel, et saame lugu siiski EFTA raames esimest korda laiemale üldsusele tutvustada,» sõnas Paia rahulolevalt.

Muusikavideo toodab A³ Creative Agency ning nii lugu ise kui ka ametlik video ilmuvad 4. septembril.

EFTA 2020 gala toimub 3. septembril Alexela Kontserdimajas, mida filmi- ja telehuvilised saavad jälgida ETV ja ETV2 vahendusel. Eesti filmi- ja teleauhinnad 2020 gala peakorraldaja on Eesti Filmi Instituut. Gala korraldamist toetavad LHV, Telia, Elisa ja Eesti Kultuurkapital. Koostööpartnerid on ERR, ETV, ETV2, Kanal2 ja TV3.

Lisainfot Eesti filmi- ja teleauhindade kohta leiab aadressilt www.eftagala.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles