Jim Carrey nimetas kuulsat Hollywoodi näitlejatari oma elu armastuseks: ta oli minu jaoks eriline

Elu24
Copy
Foto: FS/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Jim Carrey on Hollywoodi üks menukamaid koomikuid. Ta on tuntud oma rollide poolest filmides «Ace Ventura: Loomadetektiiv», «Mask», «Loll ja lollim», «Valevorst» ning «Kõikvõimas Bruce», ent tema eraelu kohta on levinud üpris vähe informatsiooni.

Kanada näitleja on rääkinud avameelselt oma kogemustest depressiooni ja kodutusega, mida tema perekond noorpõlves mõnda aega koges. Viimasel ajal on Carrey olnud uudistes oma vaktsineerimisvastaste seisukohtade ja endise tüdruksõbra Cathriona White surma järgse kohtuasja pärast. Poolbiograafilises raamatus «Memoirs and Misinformation» kõneleb Carrey veelgi rohkem oma isiklikest katsumustest ja paljastab ka, et üks kuulus näitlejatar oli tema elu armastus.

Jim Carrey on kaks korda abielus olnud. Ta abiellus 1986. aastal endise näitleja Melissa Womeriga ja paar tervitas samal aastal ka nende tütart Jane Erin Carreyt. Paar lahutas 1995. aastal ja juba aasta hiljem viis mees altari ette oma fimi «Loll ja lollim» kolleegi Lauren Hollyga, kuid suhe kestis üürikest aega. Tal on nautinud armuõnne ka laulja Linda Ronstadti ning näitlejate, Renée Zellwegeri, Jenny McCarthy ja Ginger Gonzagaga. Siiski üks neist armulugudest püsib mehel siiani südames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles