RAJU PIDU Briti seltskonnatäht sai metsiku õhtu järel jahmatava hotelliarve

Elu24
Copy
Seltskonnatäht Chloe Ferry 2019. aastal.
Seltskonnatäht Chloe Ferry 2019. aastal. Foto: KGC-29/Claytons/GoffPhotos.com/Scanpix

Briti tõsielusarjast «Geordie shore» tuntuks saanud Chloe Ferry (24) sai suure üllatuse osaliseks, kui ta metsikule peoõhtule järgnenud hommikul oma hotelliarvet nägi, vahendab Mirror

Augusti viimasel päeval 25-aastaseks saav briti seltskonnatäht Chloe Ferry käis möödunud nädalavahetusel koos sõbrannaga Londonis pidutsemas. Kui eksklusiivne pidu lõppes, läksid neiud tagasi hotellituppa, kus lõbutseti muretult edasi.

Järgmisel hommikul sai aga Chloe suure üllatuse, kui nägi hotellist väljaregistreerimisel oma arvet. Täpsemalt jahmatas neiut summa, mis ta ühe õhtuga toateenindusele kulutas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Ferry? (@chloegshore1) on

«Kulutasin eile õhtul selle summa toateenindusele,» teatas Chloe sotsiaalmeedias. Tema arve suuruseks oli 727,02 naela ehk veidi üle 800 euro.

Kuigi Chloe ei näidanud täpselt, millele nad sõbrannaga oma raha kulutasid, oli arve nurgast näha, et ainuüksi ühe toote hinnaks oli 68 naela. 

«Mulle meeldib ohtlikult elada, p***i küll,» lisas Chloe oma fännidele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Ferry? (@chloegshore1) on

Juuni alguses avaldas Chloe, et on tänu elustiili muutustele 12 kilogrammi alla võtnud. Pärast peoõhtut leevendas aga Chloie oma pohmelli kaloririkka hommikusöögiga, kuid lubas, et on koju jõudes jälle dieedil tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles