VIDEO ⟩ Reisipraam päästis ihuüksi sadade meetrite kaugusele triivinud lapse (1)

Elu24
Copy
Väike laps hulpis täispuhutava ükssarvega merel.
Väike laps hulpis täispuhutava ükssarvega merel. Foto: Kuvatõmmis

Täispuhutava ükssarvikuga merele triivinud väike tüdruk päästeti ligi kilomeeter eemal rannast, kus vanemad last otsisid, vahendab Mirror.

Kreeka kuurortlinna Antirio lähistel püüdsid praamireisijad videole sürreaalse vaatepildi. Laeva meeskond päästab avamerelt roosasse riietatud väikse lapse, kes hoiab kõvasti kinni oma täispuhutavast veesõidukist.

Kohaliku meedia teatel kadus 4-aastane tüdruk oma vanemate vaateväljast täispuhutava ükssarvega mängides. Kui vanemad ta puudumist märkasid, anti sellest teada ka rannavalvele, mis teavitas ka praami «Salaminomachos» kaptenit.

Kapten avastaski noore meresõitja umbes 800 meetri kaugusel rannast. Videolt võib näha, kuidas suur raudhiiglane läheneb tüdrukule. Viimane ootab vaikselt, kuni ramp alla lastakse ja meeskond ta peale korjab.

Internetis sai video hulga vaatamisi ja paljud panevad tähelepanematute vanemate süüks, et midagi sellist juhtus. Samas kinnitab Kreeka meedia, et pisitüdruk polnud esimene tugevate hoovuste ohver – hiljuti tabas sama saatus ka täispuhutaval madratsil pikutanud meest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles