PÜÜDLIKUD KURVID Playboy modell pingutab kõvasti, et fänne oma pesupiltidega võrgutada

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Hudson (@beckyhudson_official) on

Playboy modell Becky Hudson on Instagramis endale kogunud juba üle 1,7 miljoni fänni. Kuid Becky sõnul ei ole fännide ahvatlemine ja võrgutamine pesu- ning bikiinipiltidega sugugi nii lihtne, vahendab Daily Star.

Ka meesteajakirja Playboy kaante vahele jõudnud Becky Hudson poseerib enda sõnul ainult pesus ja bikiinides. Tema fotod on neiu sõnul alati stiilsed.

«Mu fännid väidavad, et minu fotod ja videod on alati ahvatlevad ja võrgutavad, mis on suurepärane,» rääkis Becky Daily Starile. «Usun, et maailm peaks hindama daami kehakunsti.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Hudson (@beckyhudson_official) on

Neiu tunnistas, et ta imetles väiksena selliseid klassikalisi naisi nagu printsess Diana, Anna Nicole Smith ja Jenny McCarthy. 

Kuigi instakaunitariks hakkamine ei olnud kunagi tema unistus, teenib neiu enda seksikate piltidega sotsiaalmeedias aastas kuuekohalise summa. Palganumbri aitab suuremaks muuta ka Becky OnlyFans konto, mis ei ole modelli sõnul ainult raha teenimiseks vaid ka oma fännidega tutvumiseks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Hudson (@beckyhudson_official) on

«Mul on nendega sõprussuhted ja nad on osa minu perekonnast,» avaldas Becky, kes komistas oma karjääri otsa kogemata. «Mul oli 2000 instafänni, kui hakkasin aktiivsemalt glamuurseid fotosid postitama. Siis hakkasin saama positiivseid sõnumeid suvalistelt inimestelt, kes tegid mulle komplimente ning nõudsid rohkem ja rohkem pilte.»

Becky tunnistas, et see kõik ei juhtunud üleöö ja see töö ei olegi väga lihtne: «Enamik inimesi ei mõista, kui suurt pingutust sotsiaalmeediasse postitamine nõuab.» 

Tagasi üles