Üllatav põhjus, miks Kim Kardashian enam alkoholi ei tarbi!

Elu24
Copy
FILE PHOTO: Kim Kardashian attends the CFDA Fashion awards in Brooklyn, New York, U.S., June 4, 2018. REUTERS/Shannon Stapleton/File Photo
FILE PHOTO: Kim Kardashian attends the CFDA Fashion awards in Brooklyn, New York, U.S., June 4, 2018. REUTERS/Shannon Stapleton/File Photo Foto: SCANPIX

Kim Kardashian West hoidub tavaliselt alkoholist. Kuigi on mõned erandid, ei nähta tõsielustaari enam klubides pidutsemas. Staar on tunnistanud, et põhjus, miks ta ei joo, on seotud tema vanema õe Kourtney Kardashianiga.

Nendel päevadel on raske tabada Kim Kardashian Westi jook käes ja ka üles kasvades ei tarbinud ta eriti alkoholi. 2017. aastal tunnistas ta Andy Cohenile antud intervjuus, et selle peamiseks põhjuseks oli tema vanem õde Kourtney Kardashian. Selgus, et naine pidi tihti välja minna minnes kainet juhti mängima.

«Ma arvan, et mu isa pani mulle ülikooli ajal sellise vastutuse,» ütles Kardashian West. «Kourtney oli nii suur joodik ja mu isa oli sellest väga hästi teadlik ... Nad lasid mul sõna otseses mõttes hängida lihtsalt selleks, et kõiki koju sõidutada. Tundsin seda vastutustunnet ja võtsin selle omaks.» Ka aastaid hiljem on Kardashian Westi pidutsemised piiratud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles