Süütu tutvus või midagi enamat? JFK Jr. ja printsess Diana korraldasid omal ajal salajase kohtumise

Elu24
Copy
Undated file photo of Diana, Princess of Wales. The statue commissioned by the Duke of Cambridge and the Duke of Sussex to pay tribute to their mother will be installed on what would have been her 60th birthday.
Undated file photo of Diana, Princess of Wales. The statue commissioned by the Duke of Cambridge and the Duke of Sussex to pay tribute to their mother will be installed on what would have been her 60th birthday. Foto: PA Wire/PA Images

Printsess Diana suri 1997. aastal Pariisis aset leidnud autoavariis, John F. Kennedy Jr hukkus aga kaks aastat hiljem lennuõnnetuses. Alles pärast neid traagilisi sündmusi hakati Dianat ja Johni omavahel seostama ning kuulduste kohaselt oli neil ka afäär.

Aastal 2005 välja antud raamatus «Diana: the Last Word» kirjutas Diana kunagine sõber ja ravitseja Simone Simmons, et Diana sõnul oli ta Johniga maganud. «Vestlesime ja üks asi viis teiseni – lõpetasime koos voodis. See oli puhas keemia,» oli printsess talle pihtinud.

Paljud on seadnud Simmonsi jutu kahtluse alla, ent mis siis tegelikult juhtus? Naisel on küll õigus, et Diana ja Kennedy kohtusid ühes Manhattani hotellitoas, kuid nii mahlakas see kohtumine polevat olnud.

Kennedy endine assistent RoseMarie Terenzio viibis tegelikult kohtumise ajal hotellis ja tema sõnul oli kogu lugu palju süütum. Terenzio seletas, et paari vahel korraldati 1995. aastal salajane kohtumine, kuid hotellitoas arutati hoopis Diana poseerimist Kennedy ajakirja George kaanel. Nad polnud varem kunagi kohtunud ja Diana soovis enne nõustumist rääkida temaga silmast silma.

«Pidime tegema võimalikest kaantest visandid ja ta võttis need Carlyle'i hotelli kohtumisele kaasa,» meenutas ajakirja loovjuht Matt Berman. Printsess lükkas lõpuks siiski viisakalt pakkumise tagasi. Bermani sõnul oli Kennedy aga pärast kohtumist talle öelnud, et Dianal on kaunid jalad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles