Kõvasti alla võtnud Adele pani interneti riskantse bikiinipildiga kihama

Elu24
Copy
Adele 2013. aastal.
Adele 2013. aastal. Foto: KEVORK DJANSEZIAN/AFP/Scanpix

Suurbritannia laulja ja laulukirjutaja Adele (32) tohutu kaalulangus on viimase aasta jooksul üllatanud paljusid. Samal ajal kui fännid laulja uue välimusega harjuvad, jätkab Adele nende üllatamist ja postitas hiljuti enda sotsiaalmeediasse bikiinipildi. 

Suurbritanniast pärit laulja-laulukirjuta postitab Instagrami võrdlemisi harva, ent kui ta seda teeb, siis saab ta sellega ohtralt tähelepanu!

Erand ei ole ka hiljuti Instagrami postitatud bikiinipilt, mis kogus esimese seitsme tunniga ligi 3,5 miljonit meeldimist. Adele selgitab postituses, et võttis osa Londonis korraldatud karnevalist, mille tähistamiseks pani lauljatar selga joogapüksid, bikiinid ja ehtis end ka sulgedega.

Adele valis ürituseks Jamaica lipuga kaunistatud bikiinid. Valik osutus aga riskantseks, kuna meediaväljaanne People vahendusel pilluti selle pärast Adele pihta kriitikat. Laulja oli mõne arvates kultuurselt sobimatult riides.

«Mustanahalisi naisi diskrimineeritakse kultuuriliste soengute, näiteks bantu sõlmede ja lokkide kandmise pärast, kuid valgeid inimesi mitte. See pole õiglane ja seetõttu on inimesed vihased,» selgitas keegi Adele postituse alla.

Küll on aga nüüdseks Adele postituse alla jäetud kommentaare, mis väidavad vastupidist.

«Mina mustanahalise ameeriklasena ei ole mitte mingil moel solvunud. See on festival! Meil on nii palju reaalseid probleeme. See ei ole üks neist,» avaldas üks naisterahvas.

Ka üks jamaicalane nõustus eelmise kommentaariga ja lisas samuti, et temal ei ole selle postitusega mingeid probleeme. Lisaks sellele viidati kommentaarides sellele, et tegu oli Notting Hill karnevaliga, mis sai alguse 60ndate lõpus ja sellega tähistatakse kariibi mere kultuuri. 

Seega tundub, et Adele esimest bikiinipilti pärast kaalulangust on vastu võetud pigem positiivselt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Adele kaalulanguse teekond algas 2019. aasta teises pooles. Lauljatar üllatas oma fänne oma saledama figuuriga esmalt oktoobris. «Ma enne nutsin, aga nüüd higistan,» teatas Adele toona oma postituse pealkirjas.

Paljude jaoks isegi suurem üllatus oli aga postitus, mis järgnes Adele viis kuud kestnud sotsiaalmeedia vaikusele. Nimelt tähistas Adele mais oma 32. sünnipäeva ja jagas Instagramis fännidega kaadrit oma peost. Jõhkralt kaalust alla võtnud Adele vapustas kõiki ja kogus enda fotole ligi 12 miljonit meeldimist.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles