PILDID Mähkmeid kandev 28-aastane ameeriklane on töökoha leidmisega hädas

Elu24
Copy
Ameeriklane Damien Turner armastab kanda mähkmeid.
Ameeriklane Damien Turner armastab kanda mähkmeid. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Ameeriklane Damien Turner (28) on hädas töökoha leidmisega ja probleemiks tundub olevat mehe elustiil. Nimelt meeldib Damienile kanda mähkmeid, mida ta vastavalt nende funktsioonile ka kasutab, vahendab Mirror.  

USAs, Lääne-Virginia osariigis elav 28-aastane Damien Turner on enam kui kümme aastat kuulunud beebimähkmeid armastavate täiskasvanute kogukonda ja kannab terve päeva mähkmeid.  

«Mähkmed on väga mugavad, mugavad ja armsad. See on väga tore elustiil ja ma ei tahaks midagi muud teha,» kommenteeris Damien enda elustiili. Noormehe sotsiaalmeedia põhjal selgub, et Damien kasutab mähkmeid ka nendele ettenähtud eesmärgil ja tundub, et vetsus ta häda tegemas ei käigi.

Posted by Diaper Boy Damien Turner on Tuesday, 11 February 2020

Damieni sõnul tekitab lapsena käitumine talle väga rahuliku, lõõgastava ja turvalise meeleolu. Seevastu on tema elustiil tekitanud probleeme mehe tööelus. Hetkel töötu Damien pole suutnud töökohta hoida ja varasemad tööandjad on mehe mähkmete kandmise pärast vallandanud. Hetkel elab ta säästudest, kuid otsib taas uut töökohta. 

Ameeriklane töötas varem toitlustustööstuses. Ta tõdes, et sealsed ülemused tundsid ebamugavust, kuna Damien kandis ka tööl olles mähkmeid. «Tööl käimine on raske. Mõnikord leiavad tööandjad minu pildid sotsiaalmeediast või lihtsalt ei suuda taluda seda, et kannan mähkmeid ning käitun tööl lapsikult,» tõdes Damien, kes oma elustiili ei varja. Sellepärast on ta kaotanud mitmeid sõpru ja teda narritakse sageli ka väljaspool töökeskkonda.

«Olen kaotanud paar lapsepõlve parimat sõpra. Mul on ikka veel mõned head sõbrad, kes on kõik sellest teadlikud. Ma ei varja seda kunagi. Kui olete minuga on see lihtsalt ettenähtud.»

Posted by Diaper Boy Damien Turner on Wednesday, 3 June 2020

Soov mähkmeid kanda on Damienil olnud alates lapsepõlvest ja 16-aastaselt alates on ameeriklane neid kandnud igapäevaselt.

«See on asi, millega olen tegelenud lapsest saati. Mulle tundus see väga ahvatlev,» nentis Damien, kelle elustiil pole tema vanematele probleemiks olnud. Küll aga ei ole nii mõistlikud võõrad, kes Damieni avalikkuses kohtavad.

«Tänaval saan veidraid pilke. Ma kannan mähkmeid igal pool, kus ma käin ja vahel kannan ainult särki. Mõnikord mind pildistatakse või kõnnitakse lihtsalt teisele poole teed,» kirjeldas Damien. Ameeriklase sõnul tehakse tema üle nalja ka internetis.

«See on piinlik, kuid mind see tegelikult ei häiri.»

Posted by Diaper Boy Damien Turner on Friday, 27 March 2020
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles