PILDID Imetamispilte jaganud ema langes rõvedate ettepanekute laviini alla

Elu24
Copy
Imetav ema. Illustreeriv.
Imetav ema. Illustreeriv. Foto: SWNS/ScanPix

Iga veidigi intiimsem kaader toob sotsiaalmeedias tähelepanu, mis võib üpris ebameeldiv olla. Sel ameeriklannal on aga rõvedatele kommentaatoritele mõndagi öelda, vahendab Mirror.

Ameeriklanna Michelle Palmer sai värskelt emaks. Sotsiaalmeedias aktiivne naine jagas seal ka rasedust ning kõike sellele järgnevaid muresid ning rõõme.

Michellel on kindel veendumus, et vältimatu tegevus nagu imetamine peaks olema ka avalikus kohas rohkem aktsepteeritud. Nii on ta seda ideed levitanud ka Instagramis, kasutades hashtagi «lactivist».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Palmer (@aviatrixnyc) on

Tütre Alexandra avalikus kohas imetamisega harjumine võttis Michelle sõnul umbes kuu. Kuid sellest pilte näinute reaktsioonid olid vastuolulised - leiab nii väga toetavaid kui vanulikke või suisa veidraid.

Pole meeste mänguasjad

Alati leidub Michelle piltide all mõni kommentaator, kes üritab vältimatut emaduse osa kuidagi seksualiseerida. Naisel on aga sellistele teravad vastuväited.

«Olin šokeeritud, kui sotsiaalmeedia reaktsiooni nägin,» kirjeldas 40-aastane naine esimesi emotsioone. «Enamasti oli see positiivne, aga ikka oli paar meest kes postitasid rõvedaid kommentaare nagu 'mina olen siis järgmine' ja muud sellist.»

«See juhtub peaaegu alati, kui imetamisest pildi postitan.» Michelle sõnul näeb ta seda teiste emade piltide all samuti ning arvab, et seepärast vaadataksegi imetamist ühiskonnas ebamugavusega.

«Me ei saa aru, et rinnad on järgmise põlvkonna toitmiseks, mitte meeste mänguasjad,» lajatas Michelle. Naise sõnul üritab ta just sotsiaalmeedias seda oma aktivismiga normaliseerida.

View this post on Instagram

I think #parenthood is a kind of alchemy. You walk through the fire and discover who you are on the other side. It was a (sort of) CINCH at #burningman2019 because we had my Dad helping, instead of just the two of us. Since returning, we've been going through the 18 month sleep regression - waking up 5 times a night - and have had very little help. Every day I've gone past my edge physically, emotionally and energetically. I don't feel anything like this photo, I feel ravaged by #motherhood, almost crazed from sleep deprivation. So I have to value myself enough to hire more help, and let go of wanting to do so much on my own. I'm figuring out what kind of schedule and system I need in order to make art, have a life, have space for romance. With no family living nearby, we have to hire our much needed "village". That's living in NYC in 2019 I guess! I've also been experimenting with new materials and tools, studying garment construction techniques, learning new creative skills. There's so much going on. I feel like I'm in a cocoon, teaching myself how to be a mom and an artist in #empowered, expansive ways. #extendedbreastfeeding #breastfeedingmom #burningmanfashion #normalizebreastfeeding #breastfeedinginpublic #multitasking #burnermom #playagoggles #badassmom #transformation #artistmom #lactivist ? by @ebslavin

A post shared by Michelle Palmer (@aviatrixnyc) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles