VAATA UUESTI ⟩ Liis Lemsalu katsumused otse-eetris: kas ta oli muusikavideos paljas ja kuidas laulda 100°C pakases? (1)

Elu24
Copy

«Õhtu!» saade pani Liisi tõsise väljakutse ette ja sundis lauljanna ka selgitama, kas ta oli viimases muusikavideos täitsa paljas. Kuidas ta katsumustele vastu pidas?

Lauljanna Liis Lemsalu tõsiste katsumuste ette. Uue hooaja avasaates põhikülalisena ilmunud lauljanna pidi esitama oma äsja avaldatud singlit «Halb või hea».

Liis Lemsalu külmakambris.
Liis Lemsalu külmakambris. Foto: Remo Tõnismäe

Aga. Aga. Ta pidi seda tegema rohkem kui 120-miinuskraadise pakase käes. Nimelt valisid vaatajad just selle kõige sobivamaks saatesse toodud «piinavahendiks».

Liis pidas seal vastu hea mitu minutit. Viisi oli aga loomulikult raske hoida kui ümberringi oli kolmekordselt Arktiline külm.

«Miks ma sellise refrääni kirjutasin?» kurtis ta lõdisedes. Samal ajal kõhistas Piret Laos laua taga naeru.

Muusikavideos paljas?!

Külmakamber ei olnud aga ainuke asi, millega «Õhtu!» tiim Liisi kiusas. Nimelt pidi vaevu üles sulanud lauljatar istuma legendaarsele diivanile ja andma selgitusi oma viimase muusikavideo kohta.

«Hea või halb» videost tekkisid paljudel kahtlused, et Liis astus seal suisa riieteta kaamera ette. Jüri Butšakov pani stuudio seinale tõenduseks ka kaadri muusikavideost ning suurendas huvipiirkonnad lähedale.

Liis Lemsalu annab muusikavideo kohta selgitusi.
Liis Lemsalu annab muusikavideo kohta selgitusi. Foto: Remo Tõnismäe

Liisi sõnul aga loodigi mulje tahtlikult. Kerge kilega end varjanud kehavärvi trikoos lauljatar pidi video esteetika jaoks täpselt sellise mulje jätma, nagu ta oleks alasti.

Igaüks võib aga videot vaadata ja ise otsustada, keda usub!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles