PALJAS PEITUS ⟩ Heidi Klum puges ihualasti läbipaistva kardina taha (1)

Elu24
Copy
Heidi Klum 2017. aastal.
Heidi Klum 2017. aastal. Foto: Doug Peters//EMPICS Entertainment/Scanpix

Supermodell Heidi Klum (47) postitas hiljuti oma fännidele eriti kelmika pildi. Nimelt on Klum peitnud end kardina taha, kuid viimane ei varja paljast supermodelli praktiliselt üldse.

Saksamaalt pärit supermodellile Heidi Klumile ei ole paljastavad pildid võõrad. Möödunud suvel sai supermodell fännide pahameele osaliseks, sest nende arvates näitas nelja lapse ema sotsiaalmeedias liigselt oma kehavõlusid. Sellest saad pikemalt lugeda SIIT.

Mõnda aega tundus, et Klum hoidis Instagramis paljastavate piltidega tagasi, kuid nüüd on supermodell taas riided seljast heitnud! Augusti viimasel päeval pani Klum oma sotsiaalmeediasse üles pildi, kus ta ihualasti kardina taga seisab. 

Postituse pealkirjaga viitas Klum «uimasele esmaspäevale» ja avaldas, et foto autoriks on supermodelli 31-aastane abikaasa, muusik Tom Kaulitz.

Kuidas fännid sellele pildile reageerisid jääb aga mõistatuseks, kuna Klum on enda Instagrami kontol kommentaarid lukku pannud. Küll aga sai Klum vähem kui 15 tunniga üle 120 000 positiivse reaktsiooni. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles