Suurbritannias leiti mais tervisejooksul kadunuks jäänud diplomaadi surnukeha

Inna-Katrin Hein
Copy
Lõuna-Inglismaal Farnhami lähedal asuv Alice Holti mets, millest leiti diplomaat Richard Morrise surnukeha. Metsa sildi juures on näha ka tema tagaotsimisteadet
Lõuna-Inglismaal Farnhami lähedal asuv Alice Holti mets, millest leiti diplomaat Richard Morrise surnukeha. Metsa sildi juures on näha ka tema tagaotsimisteadet Foto: Steve Parsons/PA/Scanpix

Suurbritannia diplomaat Richard Morris kadus 6. mail, kui oli lahkunud Lõuna-Inglismaal Farnhami lähedases Bentley külas asuvast kodust, et minna tervisejooksu tegema.

Hampshire’i politsei teatas sel nädalal, et 52-aastase Morrise surnukeha leiti ta kodust kolme kilomeetri kauguselt Alice Holti metsast, ta perekonda teavitati sellest, kuid veel ei ole selge, mille tagajärjel mees suri, kirjutab dailymail.co.uk. 

«Diplomaat Richard Morrise kadumist uurinud kriminaalpolitseinikud leidsid ta surnukeha metsast. Surmaga ei ole tõenäoliselt seotud midagi kriminaalset. Juhtumi uurimine jätkub,» sõnas Hampshire’i politsei esindaja.

Politsei teatel tehakse surnukehale lahkamine, et surma põhjus välja selgitada.

Morrisest pidi saama selle aasta juulis Ühendkuningriigi eriesindaja Fidžil. Ta oli 2015 – 2019 Briti suursaadik Nepalis ja abistas 2016. aastal seda riiki külastanud Briti prints Harryt.

Morris töötas varem ka Briti välisministeeriumi Vaikse ookeani osakonnas ning oli vanemdiplomaat Austraalia ja Mehhiko küsimustes. Tal oli diplomaatias 30 aasta pikkune kogemus.

Richard Morris ja ta naine Alison abiellusid 1992, neil on tütar ja kaks poega. Nad kohtusid keskkoolis, ülikooli minnes läksid nende teed lahku, kuid kohtusid taas 20. eluaastate keskel.

Morrisele meeldis joosta, reisida, lugeda ja perega aega veeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles