Fitnessblogija postitas avameelse foto oma sünnitusjärgsest kehast ning fännid on liigutatud

Elu24
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Austraalia fitnessblogija ja suunamudija Emily Skye jagas sotsiaameedias tõetruud fotot oma sünnitusjärgsest kehast ja fännid armastavad seda!

Kahe lapse ema Emily Skye, kes sünnitas oma poja Izaaci selle aasta juunis, jagas fännidega ausalt ja avameelselt, kuidas on kulgenud tema fitness-teekond pärast sünnitust.

Emily, kes on emaks ka 2-aastasele Miale, postitas Instagrami foto oma sünnitusjärgsest kehast koos inspireeriva pealkirjaga.

«Enesearmastus, järjepidevus ja kannatlikkus on olulised, kui hakkate end pärast sünnitust taas vormi ajama. Tegelikult on need olulised kõigi jaoks, kes alustavad oma fitness-teekonda!» kirjutas Emily populaarse postituse juurde, millel on enam kui 160 000 meeldimist.

«Ma olen seda varemgi korduvalt öelnud, kuid see on tõsi - algus on raske ja nõme, kuid mida paremaks vorm muutub, seda lihtsamaks see läheb. Ja enne kui arugi saad, tunned end juba paremini!» kirjutas ta ja lisas, et ta pole loomupäraselt kõrge motivatsiooniga inimene, kuid üritab siiski võtta selle aja, et trenni teha.

Fännid olid Emily avameelsest postitusest liigutatud ja saatsid tema poole teele palju ilusaid sõnu. «Sinu keha on imeline!» kirjutas üks. «Armastan seda postitust! Sa oled meile emadele väga heaks eeskujuks,» kommenteeris teine.

Emilyl on Instagramis kaks ja pool miljonit jälgijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles