Korraldaja kinnitab: Tallinn Music Weekil osales koroonahaige (1)

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Tallinn Music Week 2020.
Tallinn Music Week 2020. Foto: Tairo Lutter

Tallinn Music Weeki korraldaja teatas, et ühe festivalil osalenud isiku koroonatest osutus positiivseks. Praegu teadaolevalt rohkem nakatunuid pole.

Eelmisel nädalal toimunud festivali Facebooki lehel avaldati järgmine teadaanne: «Anname teile teada, et ühel festivalil osalenud isikul on tuvastatud positiivne COVID-19 test. Tema kontaktisikud on tänaseks Terviseameti poolt detailselt kaardistatud ning nendega on ka ühendust võetud. Kõik kontaktsed, kes on siiani käinud testimas, on saanud tänase seisuga negatiivsed testitulemused ning kõik kontaktsed, kes Terviseametilt vastava soovituse said, püsivad eneseisolatsioonis.»

Korraldaja sõnul ei ole eneseisolatsiooni kohustust festivalikülastajatel, kellega Terviseamet ühendust võtnud pole.

«Me ei avalda mitte mingisuguseid isikuandmeid. Isik on tuvastatud, kõik tema kontaktsed on käinud testimas. Terviseamet tegeleb selle teemaga edasi: kellel soovitab veel täiendavat testi teha, kellel eneseisolatsiooni jääda,» ütles festivali pressiesindaja Ingrid Kohtla Elu24-le.

Tallinn Music Week kestis möödunud nädala neljapäevast pühapäevani. Festivalil esines ligi 140 artisti kaheksast Euroopa riigist 25 kontserdi- ja klubiõhtul. Et pakkuda võimalikult paljudele külastajatele ja esinejatele parimat ja samas turvalist festivalikogemust, kolis osa õhtusest muusikaprogrammist vabaõhulavale Telliskivi loomelinnaku peaväljakul. Hetkel pole avalikkusele teada, millist üritust või üritusi nakatunu külastas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles