KUI VANA TA ON? Argentina popstaari peetakse ekslikult teismelise pojaga ühevanuseks

Elu24
Copy
Argentiinast pärit Marcela Iglesias koos oma 19-aastase poja Roderigoga.
Argentiinast pärit Marcela Iglesias koos oma 19-aastase poja Roderigoga. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Argentinast pärit, kuid Los Angeleses elavat Marcela Iglesiast peetakse tihti tema teismelise pojaga sama vanaks. Kantrilauljatar on sellisest eksitusest meelitatud, kuid Marcela nooruslik välimus ei ole juhuslik. 

USAs elav Marcela Iglesiasel on 19-aastane poeg Roderigo, kellega koos naine meelsasti aega veedab. Kui aga Marcela koos pojaga tänaval või üritusel võõrastele silma jääb, arvatakse, et naine on Roderigo õde. 

Marcela Iglesias koos oma pojaga aastaid tagasi.
Marcela Iglesias koos oma pojaga aastaid tagasi. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Marcela on muidugi eksitusest meelitatud ja see, et teda peetakse mitukümmend aastat nooremaks, teeb talle isegi nalja. Tegelikult on aga Marcela 43-aastane.

Marcela koos oma 19-aastase poja Roderigoga. 
Marcela koos oma 19-aastase poja Roderigoga. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Argentinast pärit popstaari jaoks ei ole aga nooruslik välimus juhuslik. Nimelt kulutab naine vähemalt tuhat dollarit botuliinisüstidele, mis Marcela näonaha siledamaks muudavad. 

2019. aasta oktoobris vahendas Elu24, et Marcela on juba väikesest peale soovinud Barbie-nuku välimust, kuid väidab, et pole kunagi ilukirurgi abi kasutanud. «Paljud inimesed süüdistavad mind võltsis väljanägemises, aga kui tunnete mind isiklikult, siis teate, et minu ilu on loomulik ja ma muudan ennast Barbieks meigi abil ning see ei tähenda, et ma oleksin plastist inimene,» rääkis naine. Pikemalt saad Marcelast lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles