SÜÜDISTUS OnlyFansiga paljusid vihastanud Bella Thorne pettis välja kalleid luksusehteid

Elu24
Copy
Bella Thorne
Bella Thorne Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA/Scanpix

Skandaalse staari alastipiltide müügirekord sundis OnlyFansi reegleid karmistama, rikkudes paljude rahateenimise võimalused. Nüüd väidetakse, et miljonär on varem koguni luksuslikke ehteid välja petnud.

Ehete disaini ja müügiga alustanud noor naine sai skandaalselt Bella Thornelt pakkumise, mida pidas elu võimaluseks. Nüüd aga jagas ta halvasti lõppenud kogemust Twitteris, vahendab Business Insider.

Maikuus sai Lauryn Rivera oma üllatuseks Thornelt isikliku sõnumi. Staarile olid silma hakanud hinnalised disainehted, mida tudeng oma äsja loodud brändi Div9ne alt müüs.

Miljonär pakkus, et Lauryn võiks talle saata mõned ehted, vastutasuks oleks Bella teda aga Instagramis reklaaminud. «Igale väikesele kauplejale oleks nagu välk selgest taevast, kui keegi nii suure platvormiga temaga ühendust võtab,» tunnistas 20-aastane ärinaine.

Rivera sõnul ei olnud mõeldav sellisele reklaamipakkumisele ära öelda. Oma jutu tõstuseks lisas naine ka kuvatõmmised vestlusest, kus Thorne temaga ühendust võttis.

Suur pettumus suurest pettusest

Nii saatis ta Thornele mõne aja jooksul soovitud ehted. Mida aga ei tulnud, oli lubatud - ja Riverale nii oluline - reklaam sotsiaalmeedias. Kokkuvõttes omandas Thorne temalt 1500 dollari väärtuses aksessuaare, midagi vastu andmata.

Bella Thorne on kunagine Disney kanali lapstäht, kes nüüd on enam jäänud silma paljastava riietuse ja kireva sekselu kui edukate filmi- või telerollidega.
Bella Thorne on kunagine Disney kanali lapstäht, kes nüüd on enam jäänud silma paljastava riietuse ja kireva sekselu kui edukate filmi- või telerollidega. Foto: Imago/ScanPix

«Plaanisin oma kulud korstnasse kirjutada ja seda mitte kunagi avaldada, sest tühistamiskultuur on toksiline,» kirjutas Rivera. Kuna aga hakkasid levima jutud, kuidas Thorne on ka OnlyFansis inimesi petnud, muutis ta meelt.

«See on frustreeriv, et keegi, kel on nii suur platvorm, tõmbab ühe naise alustava brändi kahetsustundeta lohku,» võttis Rivera juhtumi teravalt kokku. Sealjuures ei vaevunud Thorne'i enda tiim Insiderile teemat kommenteerima.

Palju väljavihastatud inimesi

Bella Thorne'i skandaal algas augustis, kui filmistaar teatas, et tegi Onlyfansis kasutaja, kus hakkab seksikaid pilte müüma. Ta tegi kohe ka rekordi, müües esimesel päeval 1 000 000 dollari eest tellimusi.

Samas tuli kiirelt avalikuks, et ta müüb sadade dollarite eest personaalseid «alastipilte», kus fännide pettumuseks eriti midagi näha ei ole. Nii hakkasid levima jutud, et Thorne tõmbab tellijatel naha üle kõrvade.

Reaktsioonina sellele piiras aga Onlyfans summat, mille eest ühte pilti müüa võib, 200 dollarini. See ajas omakorda marru paljud seksitöötajad, kes miljonäri sigaduste pärast kaotasid märkimisväärselt sissetulekus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles