Sekspomm Pamela Anderson võrdles oma 12 päeva kestnud abielu lõunasöögiga

Elu24
Copy
Pamela Anderson 2016. aastal.
Pamela Anderson 2016. aastal. Foto: Helmut Fohringer/AFP/Scanpix

Telesarjast «Rannavalve» tuntud Pamela Anderson (53) on taas meedia huviorbiidis. Nimelt arvatakse, et näitlejanna on pärast oma lahutust leidnud uue armastuse – kuid Anderson väidab nüüd, et tema 12 päeva kestnud abielu oli kõigest lõunasöök.

Pamela Anderson jagas oma isiklikul Twitteri kontol hiljuti meediaväljaande Page Six uudist, et näitlejanna on leidnud uue kallima.

Ameeriklanna jagas artiklit pealkirjaga «Pamela Anderson on pärast lahutust Jon Petersist (75) suhtes oma turvamehega» ma sotsiaalmeedias ja kirjutas: «Pamela Anderson ei olnud kunagi Jon Petersiga abielus – see oli lihtsalt nagu veider lõunasöök. Abielu ei olnud, lahutust ei olnud.»

Teise postitusega, milles Anderson jagas teist artiklit tema uuest suhtest, rõhutas näitlejanna taas, et ta ei olnud kunagi oma pikaajalise sõbra Petersiga seaduslikult abielus. «Ei mingit abielu, ei mingit lahutust, lihtsalt veider teatrilõuna.»

Anderson ei lükanud aga ümber tõsiasja, et ta on leidnud uue kallima. Meediaväljaanne People vahendab, et naise väljavalituks on tema turvamees Dan Hayhurst ja allika sõnul on paar olnud koos juba pikemat aega.

«Ta on väga õnnelik. Nad on terve pandeemia koos olnud. Ta on väga õnnelik ja Dan on aidanud tal tema Vancouver Islandi kodu parandada,» kirjeldas allikas People'ile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Anderson ? (@pamelaanderson) on

Elu24 vahendas 2020 aasta jaanuaris, et Anderson pidas salapulmi ning abiellus väidetavalt viiendat korda. «Nad armastavad üksteist meeletult. See on imeline Hollywoodi romaan,» kinnitas Andersoni esindaja jaanuaris uudist. Paari privaatne pulmatseremoonia leidis aset Malibus.

12 päeva hiljem, veebruari alguses jättis Anderson Petersi maha. Anderson teatas oma abielu purunemisest avalikus avalduses: «Oleme väga tänulikud teie toetuse eest ajal, mil võtame natuke aega, et hinnata ümber seda, mida me elult ja üksteiselt tahame.»

«Elu on teekond ja armastus on protsess. Seda universaalset tõde silmas pidades oleme mõlemad otsustanud oma abielutunnistuse vormistamise edasi lükata ja oma usku sellesse protsessi sisse viia. Täname, et austasite meie privaatsust,» lisas Anderson

Näitlejannale lähedane allikas väitis toona Hollywood Reporterile, et paar polnud pärast 20. jaanuari salapulmi veel abielutunnistuse saamiseks juriidilisi dokumente esitanud. 

Pamela Anderson oli aastatel 1995–1998 abielus muusik Tommy Leega. 2006. aastal abielus Pamela muusik Kid Rockiga, oma abielu lahutasid nad 2007. aastal.

2007. aastal abiellus ta pokkerimängija Rick Salomoniga, nende abielu lõppes 2008. aastal. 2014. aastal andsid nad oma suhtele uue võimaluse ning abiellusid uuesti, nende teine abielu lõppes 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles