Vene miljardäriga käinud Naomi Campbellil on hapu seis: mees nõuab modellilt miljoneid

Elu24
Copy
Briti supermodell Naomi Campbell.
Briti supermodell Naomi Campbell. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix

Briti supermodelli Naomi Campelli (50) miljardärist eks on naise kohtusse kaevanud ja nõuab inglannalt oma miljoneid tagasi, vahendab TMZ

Meediaväljaanne TMZ vahendab, et briti supermodell Naomi Campbelli ärimehest ekskallim Vladislav Doronin (57) on naise kohtusse kaevanud. Mees nõuab modellilt tagasi raha, mis ta väidetavalt nende suhte ajal Campbellile laenas. Pole täpselt teada, mis summa vene miljardär supermodellile laenas.

Lisaks on mehe sõnul Campbelli käes talle kuuluv vara, mille väärtus on Doronini sõnul rohkem kui kolm miljonit dollarit.

Naomi Campbell ja Vladimir Doronin 2010. aastal.
Naomi Campbell ja Vladimir Doronin 2010. aastal. Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

Campbell ja Doronini suhe sai alguse 2008. aastal ning nad olid koos viis aastat. Doronin tegi suhte ajal Campbellile ohtralt kingitusi ning nad käisid koos puhkamas.

Doronin on tuntud kui üks vene kinnisvara kuningatest, kellele kuulub lisaks teistele firmadele ka luksushotellide kett Aman, vahendab Insider. Alates 2015. aastast on Doronin olnud suhtes vene modelli Kristina Romanovaga (26) ning neil on kaks last. 

Supermodell hetkel kohtuasja kommenteerinud ei ole. 

Briti supermodell Naomi Campbell 2019. aastal.
Briti supermodell Naomi Campbell 2019. aastal. Foto: Famous/Zumapress.com/Scanpix

Pärast nende suhte purunemist on Campbelli paari pandud briti räppari Skeptaga (37) ja poistebändist One Direction tuntud Liam Payne'iga (27), vahendab The Sun

Enne vene miljardäriga kohtumist oli Campbell suhtes Vormel-1 Renault tiimi juhi Flavio Briatorega (70) ning bändi U2 bassisti Adam Claytoniga (60). 

Kui kohtuasi selleni jõuab, poleks see esimene kord, kui supermodell peab kohtusse minema. 1998. aastal tunnistas Campbell end süüdi kallaletungis, sest modell viskas telefoni oma assistendi pihta. 2007. aastal tunnistas Campbell end taas kallaletungis süüdi, seekord viskas ta telefoniga oma koristajat. 

Kõigest aasta hiljem läks Campbell Heathrow lennujaamas kallale kahele politseinikule, kuna tema pagas oli kaduma läinud. 2009. aasta augustis ründas modell Itaalias fotograafi, aasta hiljem oli Campbell taas kohtus ja andis asitõendeid vereteemanti kohta, mis talle Nelson Mandela lastefondi galal 1997. aastal anti. 

2019. aastal hindas The Sun Campbelli vara väärtuseks umbes 46 miljonit naela ehk umbes 60,7 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles