Rootsi tipphokimängija koges treeningul õudushetki: polnud kindel, kas näeb veel kunagi oma lapsi

Elu24
Copy
32-aastane Jonas Ahnelöv on esindanud ka Rootsi koondist. 2014. aastal Minskis toimunud MMil sai ta vigastada.
32-aastane Jonas Ahnelöv on esindanud ka Rootsi koondist. 2014. aastal Minskis toimunud MMil sai ta vigastada. Foto: Korotayev Artyom/ITAR-TASS/Scanpix

Rootsi kõrgeima jäähokiliiga SHLi klubi Leksandi IFi hokimees Jonas Ahnelöv elas eelmisel nädala alguses toimunud treeningul üle kohutavad hirmuhetked. 

Ahnelövi meeskonnakaaslase uisk lõikas mehe kaela. 32-aastane kaitsemängija tundis kaelal kuuma põletust ja seejärel hakkas verd jääle voolama.

«Vaatasin jääle ning märkasin verd. Panin käe kaelale ja siis tuli verd juba hirmsa hooga. Seejärel haaras mind täielik paanika,» rääkis Ahnelöv Silja Newsile Iltalehti vahendusel.

Olukorra tõsidus ei jäänud märkamata ning jäähalli saabus minutitega kaks kiirabimeeskonda, ka kiirabihelikopter oli lennuvalmis. 

Ahnelöv toimetati Faluni haiglasse.

«Arvasin, et ei näe enam kunagi oma lapsi. Oli õudne tunne, sellist tunnet läbi elada ei soovi ma küll kellelegi,» rääkis hokimängija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️

A post shared by Jonas Ahnelöv (@jonasahnelov) on

Haiglas rääkisid arstid kaitsemängijale, et tal oli kuhjaga õnne. 

«Nad ütlesid, et uisk lõikas kaela vaid paari millimeetri kauguselt unearterist. Usun, et minu kaitseingel oli tol hetkel jäähallis. Elu ja surma vahel võib olla vahest pool sekundit või ainult millimeeter,» tõdes Ahnelöv. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen är vi igång. Och vilken jävla inramning det var igår! 💯

A post shared by Jonas Ahnelöv (@jonasahnelov) on

Nüüdseks on Ahnelöv treeningutele naasnud. Rootslane on varem esindanud mitmeid kodumaa klubisid ning ka kolme hooaja vältel KHLi klubi Omski Avangard. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles