TOKYO RÖÖV ⟩ 9-aastane Jaapani tüdruk pääses napilt perverdi käest, kellega videomängus tutvus

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Videomängu mängija. Pilt on illustreeriv.
Videomängu mängija. Pilt on illustreeriv. Foto: Pixsell/PA Images/ Scanpix

Tokyos vahistati eelmise nädala lõpus mees, keda kahtlustatakse 9-aastase tüdruku röövimises. Mees tutvus tüdrukuga veebimängus, kus ta piiras last enne temaga kokku saamist mõnda aega. 

Tokyos juhtumiga tegelevate uurijate sõnul meelitas mees tüdruku endaga mängima kasutades selleks hääälvestluse funktsiooni, kus ta rääkis alguses häälemuundusprogrammi kasutades, vahendas Japan Today.

Eelmise nädala laupäeval vahistatud 38-aastane Akihito Otake tunnistas end süüdi selles, et röövis Tokyost edelas asuvas Jokohama linnas elava tüdruku kolmapäeval kella 16 paiku. 

Tüdruk õnneks röövimise käigus füüsiliselt viga ei saanud. 

Otake ja tüdruk tutvusid mõni aeg varem veebimängus, kus mitu mängijat võistlevad omavahel olles erinevates meeskondades. 

Tüdruk, kes mängis ühe oma vanema nutitelefoni pealt, leppis Otake'iga mängu häälvestlusfunktsiooni kaudu kokku, millal ja kus kohtuda.

Tüdruk käis aga enne mehega kohtumist kodulähedases pargis teiste sõpradega mängimas ja rääkis neile, et kohtub oma Tokyo sõbraga

Kui aga tüdruk kolmapäeval kella viieks õhtul kodus ei olnud, hakkas lapse ema muretsema ja helistas politseisse. 

Politsei suutis tänu erinevate piirkonnas asuvate turvakaamerate abiga Otake auto tuvastada ja seeläbi õnnestus neil tuvastada ka mehe Tokyos Katsushika rajoonis asuv elukoht. 

Politsei pidas mehe kinni laupäeva öösel kella kolme paiku kui ta oma kodus autoga lahkus. Politsei leidis kadunud tüdruku auto tagaistmelt. 

Väidetavalt oli Otake plaaninud viia tüdruku metsa. 

Juhtum on Jaapanis saanud laia kõlapinda, sest nimelt ei ole seal seadusi, mis keelaksid alaealiste internetis peibutamise. Samuti puudub Jaapanis register, kust saaks seksuaalkurjategijate tausta kontrollida või selgitada, kus piirkonnas kui palju seksuaalkurjategijaid elab. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles