Merylin Nau järjekordse tüli keskmes: minu silmis on see hetkel näkku sülitamine (4)

Elu24
Copy
Merylin Nau vs. Ada-Marie Nelke.
Merylin Nau vs. Ada-Marie Nelke. Foto: TV3

Tõsielustaar ja suunamudija Merylin Nau on leidnud järjekordse põhjuse, et endiste saatekaaslastega raksu minna. Sõjakirve kaevas välja Ada-Marie Nelke, kes on varemgi Merylinile puid alla pannud.

Ada-Marie osales juutuuber Andrei Zevakini uues taskuhäälingus «Niisama Andreiga», kus pilkas tagaselja Merylin Naud, kusjuures viimase nime nimetamata.

Adale jäi ette Anita Sibula ja Merylini krõbeda hinnaga «Kullakaevurite» koolitus. Anita ja Merylin said augusti keskel piki päid ja jalgu, kuna tulid välja sotsiaalmeediakoolitusega, milles osalejatelt küsivad 2000 eurot. Paljude arvates ületas see hind mõistlikkuse piire.

Ada võttis teema uuesti üles Zevakini taskuhäälingus, kus seadis kahtluse alla Merylini ja Anita pädevuse koolitajatena. «Kui inimesed suudavad oma kullakaevuri teemat müüa kahe tonni eest, siis sa võid eraldi tantsukoolitusi hakata tegema viie tonni eest. Sealt saab vähemalt baashariduse alla,» soovitas ta «Rannamaja» uues hooajas osalevale Helena Klaarile.

Merylin kriitikaga ei nõustu

Merylin ei lasknud kommentaaril minna, vaid esitas oma vastulause avalikult Instagramis. «Kui saade eelmisel aastal läbi sai, siis enamik osalisi kirjutas mulle igaüks eraldi postkasti ja küsis abi sotsiaalmeedia, brändidega koostöö tegemisega ja kuidas hiljem enda tuntust ära kasutada,» meenutas Merylin.

Eesti filmi- ja teleauhindade gala Alexela kontserdimajas. Saates osalenud Ada-Marie Nelke, Silver Meier ja Seidi Voogre (vasakult).
Eesti filmi- ja teleauhindade gala Alexela kontserdimajas. Saates osalenud Ada-Marie Nelke, Silver Meier ja Seidi Voogre (vasakult). Foto: Madis Veltman

Ameerika Ühendriikides elanud ja jala Hollywoodi ukse vahele saanud Merylin oli enda sõnul saatekaaslastele suureks abiks, kuna nüüdseks on ka Adast ja Seidi Voogrest suunamudijad saanud. «Meeleldi aitasin ja mõnele kirjutasin isegi kirjad valmis, mida nad brändidele saata saaks. Paluks seda mitte tagasi ajada,» koputas Merylin kolleegide südametunnistusele.

Merylin toonitas, et tema eesmärk pole kellelegi kohta kätte näidata. «Ma ei vihka siinkohal kedagi, aga minu silmis on see hetkel näkku sülitamine,» lajatas ta.

Samuti soovitas Merylin teisi mitte maha teha, kuna sellist esindajat ei taha ükski bränd.

Merylin Nau vastas kriitikale Instagramis.
Merylin Nau vastas kriitikale Instagramis. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst
Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles