MIS JUHTUS? ⟩ Kardashianite ümber keerlev kuulus tõsieluseriaal saab läbi

Elu24
Copy
Foto: SCANPIX

Tõsieluseriaali «Keeping Up With The Kardashians» staar Kim Kardashian West teatas täna, et 14 aastat kestnud teleprojekt saab peagi läbi.

«Tegime perekonnana raske südamega ühise otsuse jätta hüvasti seriaaliga »Keeping Up With The Kardashians«,» lausus Kim sotsiaalmeedia vahendusel.

Saade oli eetris 14 aastat ja see tegi globaalsed megastaarid nii Kimist kui tema perekonnast. Saate viimane, 21 hooaeg jõuab eetrisse 2021. aasta alguses, vahendab BBC.

«Olen äärmiselt tänulik kõigile, kes vaatasid ja toetasid meie perekonda nende aastate jooksul. See seriaal tegi meist need, kes me oleme ja ma olen igavesti võlgu neile, kes aitasid vormida meie karjääre ning muutsid meie elusid igaveseks,» lisas ta.

Kui saade 2007. aastal eetrisse jõudis, oli suurem osa Kardashianite klannist suhteliselt tundmatu. Kim oli üles astunud õnes Paris Hiltoni tõsielusaate episoodis ja tema isa Robert oli tuntud kui OJ Simpsoni kurikuulsa mõrvajuhtumi kaitseadvokaat. Robert Kardashian suri 2003. aastal.

Seriaali esimesed episoodid keskendusid Kimile ja tema õdedele Kourtneyle ja Khloe'ile ning nende partneritele, Kourtney ekskallima Scott Disickile, Kimi eksabikaasa Kris Humphriesile ning Khloe'i eksabikaasa Lamar Odomile. Hiljem jõudsid ekraanile ka nende ema Kris Jenner, tema eksabikaasa Caitlyn Jenner, kes oli toona veel tuntud kui Bruce Jenner, ning poolõed Kylie ja Kendall Jenner.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles