Õpetaja soovis enda sõnul õpilasega seksimise asemel hoopis koeraga jalutada

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Kandice Barber suundumas kohtusse.
Kandice Barber suundumas kohtusse. Foto: PA Wire/Scanpix

Suurbritannias on kohtu all 35-aastane õpetaja, keda süüdistatakse 15-aastase õpilasega seksimises. Süütõenditena on kohtule esitatud ka naise internetiotsingud, millele õpetaja leiab üsna kummalisi õigustusi. 

Buckinghamshire'i koolis õpetajana töötanud 35-aastast Kandice Barberit süüdistatakse selles, et ta seksis 2018. aastal 15-aastase õpilasega kolm korda, vahendas The Sun. 

Süüdistuse juures on kohtule tõendusmaterjalina esitatud ka väljavõte naisele kuulunud sülearvuti internetibrauseris Google'i otsingusse sisestatud sõnad ja laused. 

Näiteks otsis Barber 2018. aasta 30. septembril Google'ist «Kuidas nimetatakse seda, kellega sul on affäär?» ja «alibi». Mõni sekund hiljem sisestas ta Google'i otsingusse lause «Kuidas teha plaan selle kohta kus sa oled olnud».

Järgmisel päeval otsis naine aga Google'ist abi heade eraldatud kohtade ja Wycombe'is asuva Holiday Inn hotelli kohta. 

Enne seda sisestas ta aga otsingumootorisse lause «vale selle kohta, kus olete olnud».

«Ma olin kell viis hommikul üleval, sest mul on väike laps ja me kavatsesime oma auto müüki panna ning enne seda otsustasin otsida infot ühe filmi kohta, mille sisu mind painas, aga ma ei mäletanud selle nime. Seega ma guugeldasin selle märksõnu, sest üritasime filmi nime meenutada. Ma arvasin, et see oli seotus abielurikkumisega, kuid see osutus hoopis filmiks «Saatuslik veetlus»,» selgitas Barber kohtus. 

Hotelli osas selgitas õpetaja, et otsis öömaja oma poja isale, kes neid külastamas oli. «Hea eraldatud ala» otsis naine aga väidetavalt oma koera jaoks, kes armastab Barberi sõnul järve ääres ilma rihmata jalutada.

Süüdistuse järgi seksis Barber 2018. aasta lõpus kolmel korral õpilasega põllul, metsas ja oma maasturis. 

Barber vahistati pärst seda, kui jutud paari suhtest hakkasid koolis kulutulena levima ja jõudsid ka juhtkonna ning võimuesindajate kõrvu.

Barber ise väidab, et tegemist on väljamõeldisega.

Aylesbury kroonikohtu kohtunik Francis Sheridan tuletas aga Barberile meelde, et, ehkki poiss oli naisele kolm korda helistanud, oli enamiku telefonikõnedest alustanud just õpetaja.

«Tihti helistasin ma sellepärast, et ta kirjutas mulle Snapchatis pidevalt, et ma talle helistaks,» selgitas abielus Barber.

«Nüüd arvan, et ta oli minust selgelt vaimustuses ja ma olin tema kinnisidee. Minu jaoks oli see kõik täiesti süütu vestlus,» lisas Barber.

Kohtus selgus ka, et Barber palus poisil kustutada nende omavahelised sõnumid pärast seda, kui jutud nende suhtest kooli jõudsid ja naisel tuli kooli juhtidele selgitusi anda. 

«Ühel hetkel palusin poisil meie sõnumid kustutada, kuna tundsin muret töö kaotamise pärast,» ütles Barber.

Õpetaja väitis et kuulujutud jõudsid ka tema vanema poja kõrvu, kes soovi ema telefonis olnud sõnumeid näha.

«Ta (noormees) on nii palju vaeva näinud, et luua teie kahe vahel fiktiivne suhe. Ta on selleks isegi väidetavalt teiega sõnumeid vahetanud, et luua teiega see fantaasiasuhe?» seadis prokurör Richard Milne naise jutu kahtluse alla. 

Barber eitas kohtus seksuaalsuhet alla 16-aastase poisiga ja eitas ka seda nagu ta oleks õhutanud poissi seksuaalsele tegevusele ning astunud noorukiga looduses suguühtesse. 

Kohus kuulab lähiajal tunnistajana üle ka Barberi abikaasa Daniel Barberi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles