Inglismaa tippjalgpallur: 120 000 eurot nädalas ei lahenda probleeme

Elu24
Copy
Danny Drinkwater Chelsea`i värvides 2018. aastal.
Danny Drinkwater Chelsea`i värvides 2018. aastal. Foto: David Klein/imago images / Sportimage/Scanpix

Pärast Leicesteriga Inglismaa jalgpallimeistriks tulemist 2016. aastal tippklubi Chelsea`ga liitunud vutitähte Danny Drinkwaterit saadavad sellest ajast skandaalid.

2016. aasta kevadel juubeldas Drinkwater koos Leicesteriga - meeskond võitis Inglismaa Premier League`ning krooniti riigi tšempioniks. Ta liitus Chelsea`ga ligi 40 miljoni eurose üleminekusumma eest.

Keskväljamees pole aga Londoni klubis ammu eriti mänguaega saanud ning viibib pidevalt teistes klubides laenul. 2019. aastal jäi ta vahele purjus peaga auto juhtimisega, laenul olles Aston Villa klubis kakles ta meeskonnakaaslasega ning sai ühes ööklubis korralikult kolki.

30-aastane vutitäht puistas Inglismaa väljaandele The Telegraph südant oma esimeses intervjuus pärast 2016. aastat.

Danny Drinkwater.
Danny Drinkwater. Foto: John Walton/PA Wire/PA Images/Scanpix

Drinkwateri töötasu on üle 120 000 euro nädalas. 

«Olen teinud vigu, kuid asi pole sugugi nii lihtne, et istun pingil ja palk muudkui jookseb. Raha peale ma isegi ei mõtle, rahast pole sellises situatsioonis eriti abi. Ei, ma ei otsi kaastunnet. Tahan, et inimesed mõistaksid, et ma pole lihtsalt üks õnnesärgis sündinud juss, kes sellist pappi niisama saab.»

Mänguaja dramaatiline langus on mehe vaimule rängalt mõjunud. 

«See jokkis peaga sõitmine oli naljanumber, seda poleks kunagi tohtinud juhtuda. Aga Burnley ööklubis süüdistasti mind, et ma lõin külge teise jalgpalluri tüdruksõbrale. Sellist asja ei olnud. Läks kakluseks. Hommikul oli mul kael paigast ära, uuringud näitasid, et kaelalülides on probleemid. Mõtlesin, et kas saab enam hullemaks minna.»

Eelmisel hooajal lõi Drinkwater Aston Villas laenul olles treeningul meeskonnakaaslast hispaanlast Jotat. Pealöögist näkku tõusis taas skandaal.

Chelsea peab uue hooaja avalahingu esmaspäeval Brightoni vastu. Drinkwater jääb realistiks ning teab, et vaevalt ta platsile saab. «Tahan siit ära, loodetavasti jäädavalt. Kasvõi välismaale.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles