Isa poolt kuritarvitatud Kadri psühhoterapeut on üllatunud: ainuüksi ühe ööpäevaga liitus meie grupiga 30 uut liiget (1)

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Kolmapäevases telesaates "Pealtnägija" rääkis lapsena seksuaalse väärkohtlemise ohvriks sattunud Kadri avameelselt oma loo. Teda oli toetamas ka tema terapeut Kait Sinisalu.
Kolmapäevases telesaates "Pealtnägija" rääkis lapsena seksuaalse väärkohtlemise ohvriks sattunud Kadri avameelselt oma loo. Teda oli toetamas ka tema terapeut Kait Sinisalu. Foto: Kuvatõmmis Pealtnägija videost

Sel kolmapäeval tõi ETV saade «Pealtnägija» vaatajate ette erakordselt ausa ülestunnistuse, kus lapsepilastamise ohvriks langenud Kadri rääkis, mida pidi aastaid taluma, kuidas täiskasvanud ta reetsid ja millisel äärmuslikul moel ahistajast isa vastutusest pages. Kadri tegi seda selleks, et julgustada saatusekaaslasi abi otsima. Kadri terapeudi Kait Sinisalu sõnul on loo avalikuks tulek saanud palju positiivset vastukaja ja juhatanud paljud ohvrid abini. 

«Üllatavalt palju on Kadri saanud toetust, mis mind väga rõõmustab, sest see on selline teema, kus tihtilugu on väga palju ka süüdistust,» võttis Kait Sinisalu Elu24-le Kadri räägitud looga seotud esmase tagasiside ühe lausega kokku. 

Sotsiaalmeedias reageeris Kadri loole sadu inimesi. Enamasti tundsid inimesed Kadri üle uhkust, et ta julges nii sünge saladusega avalikkuse ette tulla. See lugu puudutas paljusid. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles