KUULA ⟩ Eesti muusikamaastiku noor täht Pluuto avaldas oma esimese kauamängiva

Elu24
Copy
Foto: Pressimaterjal

Eesti muusikamaastiku noor täht Pluuto avaldas oma esimese kauamängiva, mis kannab nime «Päripäeva» ja millelt leiab 12 laulu. 17-aastase muusiku albumil teevad kaasa suvehiti «niiea» autor villemdrillem, uus eksootiline naisartist heleza, eelmise aasta R2 aastalaulul kaheksanda koha saanud kaw ja täiesti uus nimi muusikamaastikul – margiiela.

Pluuto, kodanikunimega Henry Orlov, on «Päripäeva» kallal töötanud juba peaaegu aasta aega. Kuigi esialgne idee oli teha EP, siis see mõte muutus kiiresti, sest mõne kuuga oli juba kogunenud suur ports demosid, mida ei tahetud välja jätta. «Mul on tõsiselt hea meel jagada oma fännidega oma esimest päris albumit, seal sees on mitmeid sadu töötunde terve meie meeskonna poolt, – tänan neist igat ühte, ilma nendeta poleks see album kunagi valmis saanud,» kommenteeris pluuto, «kõige suurem tänusõna läheb Karl Killingule, kes produtseeris albumilt koguni 11 laulu». 

«Vastab tõele, et süües kasvab isu. Töötan juba uue materjali kallal ja on võimalik, et ka albumilt välja jäänud materjal näeb ilmavalgust uuel aastal ühisel mixtape’il, kus on oma osalus ka teistel headel sõpradel,» tunnistab Pluuto, et loorberitele puhkama ta ei jää.

Muusik avaldas albumi Wavy Music Entertainment plaadifirma alt, mille üks kaasloojatest ta on ka ise, mis teeb noormehest hetkel Eesti kõige noorema plaadifirma omaniku. 

Ahjusoe album on nüüd kuulatav kõikidel suurematel platvormidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles