Kris Jenner avaldas, kelle tegi Kardashianite tõsielusaate lõpetamine kõige kurvemaks

Elu24
Copy
Kuue lapse ema ja Kardashianite klanni eesotsas olev Kris Jenner.
Kuue lapse ema ja Kardashianite klanni eesotsas olev Kris Jenner. Foto: Billy Bennight/AdMedia/SIPA/Scanpix

Tõsielusaate «Keeping up with the Kardashians» staar Kim Kardashian West teatas sel nädalal, et 14 aastat kestnud teleprojekt saab peagi läbi. Pereema Kris Jenneri sõnul on üks tütar otsuse järel kurvem kui teised.

Tõsielusaate «Keeping up with the Kardashians» tegi globaalsed megastaarid nii Kimist kui tema perekonnast. Saate viimane, 21 hooaeg jõuab eetrisse 2021. aasta alguses.

Uudise tegi teatavaks Kim Kardashian West, kuid nüüd on tõsielusaate lõpetamisest rääkinud ka Kardashianite klanni eesotses olev Kris Jenner, vahendab toofab.com.

Jenner avaldas Ryan Secresti raadiosaates, et otsus tõsielusaade lõpetada pole talle veel kohale jõudnud kuid lisas: «Ma olin täna hommikul väga emotsionaalne.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kuue lapse ema Jenneri sõnul on otsus saade lõpetada õige, kuid ei avaldanud kindlat põhjust, miks perekond sellise otsuse vastu võttis. Jenner lihsalt vihjas, et perekond võtab aja maha, et kõik saaks mõelda oma järgmistele sammudele nende karjääris.

Kõigele lisaks mainis Jenner, kellele on otsus tõsielusaade lõpetada kõige raskemalt mõjunud.

«Me pidime eile meeskonnale ütlema, nii et me kõik nutsime. Aga arvan, et Khloe on see, kes seda kõige raskemini vastu on võtnud ja pole nutmist lõpetanud. Ta on nii armas ja emotsionaalne selle kõige suhtes,» avaldas Jenner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles