Florida mees tappis autost ja apelsinimahlast alguse saanud vaidluse järel oma ema

Elu24
Copy
29-aastane Florida osariigist pärit Luis Pages.
29-aastane Florida osariigist pärit Luis Pages. Foto: Kuvatõmmis Youtube'ist

Florida osariigis leidis aset juhtum, kus 29-aastane Luis Pages tappis autost, apelsinimahlast ja õhukonditsioneeri puldist alguse saanud vaidluse järel oma 59-aastase ema Miriam Gonzaleze, vahendab cbs12.com.

USAs, Florida osariigis asuva Miami Beachi piirkonnas elav Luis Pages helistas pühapäeva pärastlõunal politseisse ja tunnistas, et tappis oma ema.

29-aastase ameeriklase sõnul palus ta ema käest, kas ta saaks töö otsimiseks autot laenata. Ema oli keeldunud, sest tööpüha ajal oleks kõik kohad olnud suletud.

Seejärel võttis Luis külmkapist apelsinimahla purgi, kuid ema haaras talt selle käest ning viskas minema.

NBC Miami vahendab, et Luisi väitel kaotas ta lihtsalt kontrolli. Mehe sõnul vaidlesid nad emaga lõpuks nii auto kui ka apelsinimahla ning õhukonditsioneeri puldi pärast. Luisi sõnul ähvardas Miriam teda ka noaga.

Vahistamisraportis avaldatakse, et poja ja ema tüli läks lõpuks nii suureks, et Luis haaras oma taskust relva ja tulistas 59-aastast Miriamit mitu korda. Luis ei osanud tunnistust andes öelda, mitu korda ta ema tulistas, kuid avaldas, et lasi relva tühjaks. 

Mitu päeva hiljem vahendas WPLG Local 10 uudisteprogramm, et Luis oli olnud oma ema vastu varem korduvalt vägivaldne. Naise sõbrad väitsid, et Miriam lausa kartis oma poega.

Luis seisab silmitsi tapmissüüdistusega ja surmava relvaga ründamises. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles