TÄBAR OLUKORD ⟩ Lindsay Lohan kaevati kohtusse raamatu pärast, mida pole olemas

Elu24
Copy
USA näitlejanna Lindsay Lohan.
USA näitlejanna Lindsay Lohan. Foto: Joel Ryan/Invision/AP/Scanpix

Hollywoodi näitleja ja kunagine peotüdruk Lindsay Lohan (34) sattus täbarasse olukorda. Nimelt kaevati naine kohtusse raamatu pärast, mille Lohan lubas kirjutada, kuid mida siiani ei eksisteeri, vahendab TMZ.

Kirjastusettevõte HarperCollins kaebas Lindsay Lohani kohtusse, sest naine rikkus aastaid tagasi sõlmitud lepingut. Lohan nõustus 2014. aasta märtsis, et kirjutab HarperCollinsile raamatu ning lubas, et see on 2015. aasta maiks valmis.

Kuna raamat ei saanud esialgu määratud ajaks valmis, tõsteti avaldamise kuupäev 2017. aasta märtsisse. HarperCollins tegi Lohanile lisaks ka 365 000-dollarilise (308 082- eurose) ettemakse.

Tähtaeg tuli ja läks, kuid Lohan neile ühtegi raamatut ei saatnud. Kirjastus andis siis näitlejannale 2018. aasta septembris teada, et nende koostöö on lõppenud ja kirjastusettevõte küsis oma raha tagasi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Kohtudokumentidest aga selgub, et Lohan ei ole siiani raha tagasi maksnud ning nüüd nõuab HarperCollins kohtu kaudu näitlejannalt nii ettemakse tagastust koos intressidega kui ka õiguskulude katmist.

Lohan ei ole olukorda kommenteerinud ning viimati postitas ta sotsiaalmeediasse kaks päeva tagasi. Viimases postituses annab Lohan teada, et on asutanud Araabia Ühendemiraatides oma ettevõtte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles