Hispaania kossutäht sai perelisa: lapse nimi on austusavaldus Bryantitele

Elu24
Copy
NBA korvpalliklubis Los Angeles Lakersis koos mänginud Kobe Bryant (vasakul) ja hispaanlane Pau Gasol olid omvahel head sõbrad nii platsil, kui väljaspool korvpalliväljakut.
NBA korvpalliklubis Los Angeles Lakersis koos mänginud Kobe Bryant (vasakul) ja hispaanlane Pau Gasol olid omvahel head sõbrad nii platsil, kui väljaspool korvpalliväljakut. Foto: Mark J. Terrill/AP/Scanpix

Hispaania korvpallitäht Pau Gasol sai perelisa. 40-aastane Gasol avalikustas pühapäeval Twitteris foto, kus ta hoiab koos abikaasaga pisibeebit süles. Gasoli näol on lai naeratus.

Teisel fotol on näha beebi väike käeke.

«Väikseke on lõpuks siin! Sünnitus läks kenasti, õnnelikumad me ei saakski olla! Elisabet Gianna Gasol, eriti tähendusrikas nimi superilusale tütrele," kirjutas uhke isa fotodele saatetekstiks.

Lapse nimi on austusavaldus aasta alguses helikopteriõnnetuses hukkunud korvpallilegend Kobe Bryantile ja tema 13-aastasale tütrele Giannale, kes samuti õnnetuses elu kaotas.

Bryant ja Gasol olid väga head sõbrad. Nad mängisid Los Angelese Lakesrsis koos seitse hooaega, mille jooksul võideti kaks NBA-tiitlit.  

Gasol on leseks jäänud Vanessa Bryantile igati toeks olnud, Bryanti lapsed kutsuvad hispaanlast onu Pau`ks. 

213 sentimeetri pikkune Hispaania hiiglane on tulnud karjääri jooksul maailmameistriks, tal on kolm Euroopa meistrivõitluste kuldmedalit ning olümpiamängudelt on ta kaela saanud kaks hõbe- ja ühe pronksmedali. 

Bryanti õnnetus juhtus 26. jaanuaril Los Angelese lähistel, surma said nii helikopteri piloot, kui kõik pardal viibinud reisijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles