KAS TOPELTMÄNG? ⟩ Sünne Valtrist lahku löönud Edvin Petrovi uuel bändil on tekkinud kahtlased netisõbrad?

Elu24
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Legendaarset Patust Poolt koos Sünne Valtriga teinud Edvin Petrov pole muusikamaailmast sugugi lahkunud. Küll aga varjutavad tema uue duo loomingut tõsised kahtlustused.

Produtsent ja muusik Edvin Petrov alustas järgmise duoga veidi peale lahkuminekut Sünne Valtriga. 2018. aasta lõpul loodud kahemehebänd sai nimeks Topeltmäng.

Nüüd laseb häälel kõlada Kadrinast pärit neiu Regina Sundejeva. Duo on avaldanud mitu singlit, mille muusikavideod leiab ka Petrovi enda SimonHillProduction'i Youtube'i kanalil. 

Esmapilgul läheb Topeltmängul üsna hästi. Paaril varasemal singlil on mõne kuuga kogunenud üle 400 000 vaatamise. Viimast üllitist «Süda karjub jaa» vaadates on aga mõnele inimesele silma hakanud anomaaliad.

Reaalseid kuulajaid napib?

Kahe nädala eest avaldatud «Süda karjub jaa» kellale on tiksunud praeguseks üle 100 000 vaatamise. Väidetavalt oli video mõne päeva eest Eesti Youtube'is vaadatavuselt 1. kohal.

Üllatavalt hea tulemus.
Üllatavalt hea tulemus. Foto: Kuvatõmmis

Praegu näidatakse 5. kohta - samuti hämmastav tulemus, tegemist pole siiski Eesti kõige populaarsema bändiga. Samas ei ole see aga võimatu, kui varasemate videote vaatajatenumbreid arvestada.

Eriti veidraks läheb lugu aga kommentaare vaadates. Video alt leiab palju imelikke kommentaare. «Wowww ?väga hea lugu ?super ?parimad olete ??,» arvavad Misuyy Fong, Bodoy Euir, Bowen Voowy ja Woiour Loin nagu ühest suust.

Mitmed kommentaarid kordusid.
Mitmed kommentaarid kordusid. Foto: Kuvatõmmis

«Kas keegi kirjutas siia laulu sõnad?» päris Voowy lisaks veidi konarlikult. «Iga looga aina paremaks, jätkake samas vaimus ???,» Julgustab aga Mohamed Marokino محمد ماروكينو.

«Veidi, kes Sa oled ja kas oled algaja laulja või siiski tuntud laulja ??☀?Ilusa laulu eest saadan palju kallistusi!???☀??????????,» vastab Dolimi Jotoo Mohamedile.

Nimed on tõeliselt omanäolised, profiilipiltidelt saab reeglina aimata Aasia modelle, kuid jutt käib eesti keeles. Kommentaare vaadates võib arvata, et need on kas Google'i tõlkest sündinud või kopeeritud samast kommentaariumist mõnelt algselt Eesti kasutajalt.

Kahtlased kommentaarid.
Kahtlased kommentaarid. Foto: Kuvatõmmis

Kui Helve Suurmets kommenteerib: «Tõesti väga Sünne häälega olite, aga paljasta nüüd ennast veidi, kes Sa oled ja kas oled algaja laulja või siiski tuntud laulja ??☀?Ilusa laulu eest saadan palju kallistusi!» siis ilmub see varsti (osaliselt) ka Tai modelli profiilipildiga Misuyy Fongi sulest.

Twitteris visati seepärast õhku spekulatsioon, et Topeltmäng võib endale «vaatamisi» osta. Seda tehakse sotsiaalmeedias paremate jälgijanumbrite saamiseks. Näiteks Instagramis pole haruldane jälgijate ostmine.

Konkurendi kuritahtlik skeem

Elu24-ga rääkinud Edvin Petrov kinnitas aga, et märkas kommentaare ka ise esmakordselt nädala eest ja üllatus. «Ei oska öelda kas keegi teine või Youtube ise,» pakkus ta, oskamata päritolu selgitada.

Muusiku sõnul kuulis ta sellisest ostuvõimalusest mõne kuu eest küll tuttavalt, kes käis Stig Rästa koolitusel. Eestis on juttude järgi üks-kaks artisti, kes seda kasutavad.

Petrov kinnitas, et viimase singliga tõesti veidi parem seis kui paari eelmisega. Samas ei näe ta paarikümne kommentaari ostmisel mõtet.

«Näeb tõesti välja nagu mõne 'heatahtliku' ulatatud abikäsi,» ironiseeris Petrov. Muusik arvas enda sõnul kohe, et selline asi saab suure kella külge ning kahtlustab seepärast mõnda pahatahtlikku konkurenti, kes üritab Topeltmängu mainet mustata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles