VIDEO ⟩ Uskumatu matus – naine tegi varalahkunud mehele viimase sületantsu kirstus

Elu24
Copy
Naine twerkis mehe kirstul.
Naine twerkis mehe kirstul. Foto: Kuvatõmmis

Varalahkunud kaasa kirstul avalikult twerkinud naine on tekitanud tõsise vaidluse. Kas see on lugupidamatus surnu vastu või peaks kõiki matusekombeid aksepteerima?

Viimastel päevadel hämmastab sotsiaalmeedias rahvast klipp, mis on teinud kuulsaks ühe Lõuna-Ameerika neiu. Video on kolme päevaga läinud massidesse ja saanud üle 90 000 meeldimise.

Kaamerale on püütud matuserongkäik, mis on ajanud rahva linnatänavale. Kirsiks tordil on aga rahvahulga keskel kirstul tagumikku väristav naine. «Kui su tüdruk seda su matustel ei tee, siis kas ta ikka on su tüdruk?» küsis postitaja video saateks.

Video on väidetaval filmitud Kolumbias ja maetav oli Ecuadorist pärit kalakaupmees. Korraliku «rodeoetenduse» teinud neiul oli aga tõeliselt nutune nägu peas - erinevalt mitmetest pealtvaatajatest.

Tõelise armastuse märk?

Reaktsioone on aga sõna otseses mõttes seinast seina. «Sotsiaalmeedia on teid kõiki p***e keeranud,» põrutas keegi. Mitmete sõnul on see surnu vastu lugupidamatu. «Mis parbaarsus siin toimub?» päris teine.

Mõnede sõnul peaks aga kõiki matusekombeid austama. «Kas unustasite Nigeeria tantsu, kirst õlal? Need kõik on kellegi kultuurid ja traditsioonid,» märkis keegi. «Ei uskunud armastusse, kuni nägin seda videot,» naljati aga teises populaarses kommentaaris.

Sealjuures lisas üks kasutaja video, kus väidetavalt ise haual tagumikku väristab. «Ma olen küll oma negru haual twerkinud,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles