VIDEO ⟩ Pluuto vastab kõlakatele: kas tema ja Grete Paia vahel susiseb armulugu või ei?

MyHits.ee
Copy

Noor Eesti räpitalent pluuto käis külas MyHits hommikuprogrammis ja rääkis lähemalt uuest albumist «Päripäeva» ning vastas fänniküsimustele.

Vaata rohkem videost!

«Eks suvi oli kiire – kiire, oli ühesõnaga kokkuvõttev. Et ajapuudus on see probleem,» sõnas Pluuto MyHits hommikuprogrammis antud intervjuus.

Noor räpitalent nentis, et koroonaga on asjad muusikamaailmas küll muutunud, ent esinemisi tal jagub: «Minul on selles suhtes hästi. Ma ei kujuta ette, kuidas 5MIINUST hakkama saab...»

Kõigest 17-aastane Pluuto juhib plaadifirmat Wavy Music Entertainment, mis tähendab, et tegemist on kõige noorema plaadifirmabossiga Eestis. Eks ta ole kindlasti algfaasis veel. «Ma arvan, et see, see visioon on hetkel palju kaugemal sellest, kus ta praegu on,» lausus artist tagasihoidlikult.

Pluutol tuli mõni aeg tagasi välja ühine lugu koos Grete Paiaga ja saatejuhid uurisid, kas noorte vahel on lisaks muusikalisele keemiale miskit särisemas ka eraelus. «Kusjuures iga kord, kui mul on mingisugune mingisuguse naisartistiga koos lugu, siis kohe tekivad sellised küsimused, aga vastus on ei,» naeris ta. «Meeldib isiksuselt väga ja väga hea lauluhäälega, aga sinna see jääb.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles