VIDEOTÕEND Vaata ette! Tallinnas on punase tule eiramine epideemiliseks muutunud (1)

Elu24
Copy
BMW ohtlik manööver.
BMW ohtlik manööver. Foto: Kuvatõmmis

Kannatamatud autojuhid seavad jalakäijad otse ülekäiguradadel ohtu. Seda tõendavad mitmed pardakaamera salvestised, mis on viimasel ajal avalikuks tulnud.

Eelmine nädalavahetus oli liikluses halb. Kõige märkimisväärsemaks sündmuseks sai avarii Sõle politseimaja vastas, kus foori tagant minema kiirendanud juht kaotas oma Chevy Corvette üle juhitavuse ja rammis vastutulevat autot.

Suures liiklejate kogukonnas EZ-дуны! avaldati aga veel näiteid väga ohtlikest manöövritest ülekäiguradadel. Laupäeval kaasliiklejate pardakaamerasse jäänud videotel ei kannata juhid rohelist tuld oodata ning gaasitavad teiste autode ja jalakäijate vahelt üle sebra.

Esimesel juhul püüti videole, kuidas Peterburi teel otsustab Audi Q7 juht, et tal on kiire. Seega möödub ta teeserva kaudu eesseisvatest autodest. Samuti ei pea juht millegiks ka punast tuld, vaid ületab sebra ja gaasitab minema. Mõni meeter eemal ületavad jalakäijad teed. «Mis inimese peas toimub?» pahandas autor.

?Вот что у человека в голове.? ???‍♀️

Posted by Anna Anja on Laupäev, 12. September 2020

Teisel klipil ei hakka BMW E60 juht ootama tema ees seisva auto järgi. Auto teeb möödasõidu vastassuuna kaudu, hoolimata vastutulevatest autodest ja pidevjoonest. Punast märkamata ületab BMW ülekäiguraja ja kaob Juhkentali tänavat mööda kesklinna poole.

Никто: Абсолютно никто: Водитель BMW:

Posted by Ka Kirill on Laupäev, 12. September 2020a
Samas 57 000 liikmega grupis on ka varem avaldatud videosid sarnastest sigadustest. 
 
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles