«Jackassi» staar selgitas granaadijuhtumit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Knoxville
Johnny Knoxville Foto: AP / Scanpix

«Jackassi» trikimees Johnny Knoxville selgitas oma blogis hiljutist juhtumit Los Angelese lennujaamas, kus ta oma kotis olnud käsigranaadi koopia pärast vahistati.

Toona põhjendasid turvamehed mehe arreteerimist sellega, et tema pagasi hulgast leiti keelatud ese, kirjutab Digitalspy.

Knoxville kirjutab oma ajaveebis, et võltsgranaat oli tal kaasas seepärast, et ta tuli parajasti MTV saate «Nitro Circus» võtetelt, kus seda kasutati.

Staari sõnul pakkis tema kohvrid üks garderoobitöötaja ning ta ise ei teadnud granaadikoopiast midagi.

«Oh sa raisk, kuidas ma ehmusin, kui sain aru, mis juhtus!» kirjutas Knoxville. «Võmmid tegid oma tööd ja tegid kindlaks, et see polnud ehtne. Lisaks olid nad minuga suheldes nii lahedad kui nad olukorda arvestades olla said ja juhtunu on ainult minu enda süü.»

«Oleksin pidanud oma kuradi pagasit läbi ja lõhki kontrollima, aga ma ei teinud seda ja nüüd juhtus selline intsident,» jätkas staar.

Knoxville lisas, et kui granaadikoopia ohutus tõestatud oli, pääses ta juba tunni aja pärast järgmisele lennukile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles