EKRE Riigikogu ruumist avastati lutikas! (1)

Elu24
Copy
Justiitsminister Urmas Reinsalu läks hommikul EKRE fraktsiooni  aru andma.
Justiitsminister Urmas Reinsalu läks hommikul EKRE fraktsiooni aru andma. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu liige Peeter Ernits tegi täna mõistatusliku postituse, mis ajas mõned inimesed segadusse. Mis tegelikult koosolekuruumis toimus?

Riigikogu liige Peeter Ernits tegi täna Facebooki postituse, mida saab mitmeti mõista. EKRE fraktsiooni liikme järgijate hulgas põhjustas lakooniline teada küllalt palju kõmu.

«EKRE fraktsiooni koosolekute ruumis avastati täna lutikas,» kirjutas Ernits. Pilti aga illustreerimaks ei olnud, seega hakkasid inimesed «lutikat» tõlgendama omal moel. Vaid paari tunniga kogus postitus üle 80 kommentaari.

EKRE fraktsiooni koosolekute ruumis avastati täna lutikas.

Posted by Peeter Ernits on Neljapäev, 17. September 2020

Mõned küsisid kohe, et kas tegemist võis olla tuntud tugevalõhnalise putukaga. Samas paljudel tekkis kahtlus - kas tõesti kuulakse EKREt pealt?

«WATERGATE,» põrutas Linnar Priimägi kurikuulsale USA luureskandaalile viidates. «Kas olete kindlad , et kuskil valitsuse istungite ruumis või eelarve kõneluste ruumis mingit nuhkvara ei ole?» arutas teine kommenteerija veel edasi.

Samas tuletasid mõned meelde ka varasemat sarnast draamat. «Vaadake üle, ega see wifi signaali võimendi ei ole,» naljatas Lauri Hussar minister Mart Järviku «pealtkuulamisskandaali» meenutades, kus «lutikas» oli hoopis Wifi seade.

Lutikas kuulas EKRE koosolekut pealt.
Lutikas kuulas EKRE koosolekut pealt. Foto: Peeter Ernits

Ernits lõi aga selguse mõne tunni pärast siiski majja. «Fototõestus, lutikas on sõjaväelises maskeerimiskostüümis,» ironiseeris ta ning lisas pildi kenast rohelisest kilplutikast.

Kilplutikaid elab Eestis 40 liiki, teab Vikipeedia. Mutukad on ilmselt kõige paremini tuntud iseloomuliku lõhna ja maitse poolest, mis võib sügisel marjakorjajatele päris tüütuks muutuda.

 
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles